Akciós

Tétel: EX10061204

|

Modell: MSW-RT-40

Görgős bak - 64-105 cm - 40 kg

15 490,00 Ft 20 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • rugalmas – magasságban állítható 64 és 105 cm között
  • terhelhető – a görgős bak 40 kg-os teherbírással rendelkezik
  • stabil – robusztus kialakítás tartós anyagokból és széles állással
  • mobil – a kompakt és összecsukható kialakításának, valamint az alacsony súlyának hála
  • kombinálható - több görgős bakkal

TERMÉK LEÍRÁSA

Magasságban állítható görgős bak hosszú munkadarabok tartásához

Az MSW szerszámai és felszerelései közé tartozó MSW-RT-40 görgős bak egyik műhelyben sem hiányozhat, mivel gyorsan kiderül hogy egy nélkülözhetetlen segítő, mely munkáját jelentősen megkönnyíti. Különösen nagy tárgyak megdolgozásakor a tartó bak különösen nagy segítség, amellyel munkafelületét, legyen ez egy körfűrésznél vagy fúrógépnél, rugalmasan kibővítheti. De még hosszúkás tárgyak bepakolásakor is egy hasznos segítség a görgős bak, amely tetején az áru könnyedén áttolható.

A görgős bak egy rugalmas támasztó minden munkahelyen

A görgős bak egy pár lépésben 64 és 105 cm magasság között állítható. Ezáltal hatékonyan a munkafelülete magasságához szabhatja, ezzel lehetővé téve az akár 40 kg-os munkatárgyak rátolását, ezzel megakadályozva ezek eldőlését. Mivel a bak tartófelület egy acélgörgőből áll, ezért a rajta fekvő munkadarabokon minimális ellenállással lehet a munkát elvégezni. Szélesebb és vastagabb tárgyak könnyebben megmunkálhatók és a 35 cm széles görgőre helyezhetők.

Alacsony súlyával a görgős bak nagy erőfeszítés nélkül a kívánt távolságra helyezhető el a munkafelülettől. Különösen hosszú tárgyak vagy nehéz anyagok esetében ajánlatos, ha több görgős bakot kombinál. A stabil alap biztosítja a kellendő stabilitást, ezáltal a tartó bak még terhelés alatt is biztosan áll.

A görgős bak acélszerkezete nem csak a kellő stabilitást biztosítja, hanem különösen hosszú élettartalmú is, amely a bakot éveken-áti segítővé teszi műhelyében. A kompakt és összecsukható kialakításának hála helytakarékosan tárolható vagy a következő felhasználási helyre szállítható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények