Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10061318

|

Modell: MSW-DENTPULLER.SET11

Horpadás javító készlet - 25 részes

15 199,00 Ft 17 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú - különböző horpadás javító eszközök kis és nagy horpadások eltávolításához
  • véd - festékkímélő módszer horpadások eltávolítására, a jármű értékvesztése nélkül
  • gyors -  40 W-os ragasztópisztoly, tíz ragasztórúddal, rövid felmelegedési idő
  • hatékony - a gyors és költségtakarékos javítás csökkenti az ügyfelek várakozási idejét
  • egyszerű -  laikusok számára is problémamentes használat a részletes utasításoknak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Távolítsa el könnyedén a horpadásokat a 25 részes horpadás javító készlet segítségével!

Az MSW, a professzionális gépjárműipari szerszámok szakértőjének MSW-DENTPULLER.SET11 horpadás javító készletével hatékonyan távolíthatja el kis és a nagy horpadásokat. Ehhez több horpadás javító szerszámot kínálunk Önnek, amelyek lakkkímélők, legyen szó személy- vagy tehergépjárművek vagy akár motorkerékpárok karosszériájáról. A szerszámok használata egyszerű, kiválóan alkalmas a professzionális használatra műhelyekben, de akár tapasztaltabb ezermesterek számára is az otthoni garázsban.

Nagy és erőteljes! A horpadásjavító készlet az MSW kéziszerszámai közül

A horpadás eltávolító készlet ideális horpadások javításához, a jármű alkatrészeinek szétszedése és a karosszéria újrafestése nélkül. Akár a kis horpadásokat szeretné javítani a horpadás eltávolító fogóval, akár a nagyobb horpadásokat a csúszókalapács segítségével: ebben a 25 részes készletben megtalálja a megfelelő eszközt bármilyen formájú károsodás javításához. A nyolc különböző kihúzó korong csatlakoztatásához használja a 40 W-os ragasztópisztolyt, amelynek körülbelül öt percre van szüksége, amíg eléri a ragasztáshoz szükséges hőmérsékletet.

Elsősorban, ha a lakkréteg nem sérült, ez a lakkkímélő horpadás javító eszköz készlet ideális választás a különféle lemezhibák hatékony és költségtakarékos javítására. A készlet lehetőséget biztosít a különböző formájú és méretű horpadások hatékony eltávolítására - akár jégeső, akár a parkolóban kicsapódó kocsiajtó okozta kárt.

Használha a PDR sorozat (Paintless Dent Repair) szerszámait és takarítson meg időt és pénzt! Ha a festék még jó állapotban van, akkor a PDR jelentősen hozzájárul a jármű értékének fenntartásához. A horpadás eltávolító szerszámok és a mellékelt hordozó táska kompakt mérete megkönnyíti a mobil használatot az ügyfélnél való kiszállás esetén és a tiszta tárolást.

A készlet a tartozékok számának köszönhetően széleskörű és terjedelmes: az egyes szerszámok segítségével Ön szakszerűen javíthatja a karoszérián keletkezett különféle hibákat. A készlet része 10 ragasztórúd, egy kaparó, egy üres üveg oldószerekhez és egy pár munkakesztyű.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Spijtig, maar geen enkele deuk terug kunnen normaal zetten, ondanks de tips die ik opgezocht hebt in google en you tube. Voor mij verloren geld !! Niet kopen !!