(1) értékelés

Tétel: EX10061288

|

Modell: MSW-TJ1500

Krokodil emelő - 1500 kg - 90 - 358 mm

88 299,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes - 1500 kg terhelhetőség
  • állítható magasság - emelési tartomány 90 és 358 mm között lassú süllyesztési funkcióval
  • hatékony - a hosszú kar hatékonyen és energiatakarékosan működteti a kettőshidraulikát
  • stabil - robusztus és tartós alumíniumfelépítés
  • mobil - négy szállítógörgő és praktikuse fogantyúe a mobilitás érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Erős krokodil emelő a nehéz munkához

Az MSW, a kiváló minőségű szerszámok szakértője által gyártott nagy teljesítményű emelővel MSW-TJ1500 gyorsan és kényelmesen emelhet és süllyeszthet autókat és kis terepjárókat. Az 1.5 tonnás krokodil emelő jól manőverezhető és robusztus, így szűk műhelyekben, garázsokban vagy gyártócsarnokokban is jól irányítható.

Autószerszámok szakemberek számára - MSWhidraulikus krokodil emelő

Alacsony felépítésének köszönhetően az 1,5 tonnás, 90 mm-es gépjármű emelőnek néhány centiméter is elegendő ahhoz, hogy a karosszéria padlója alá lehessen helyezni. Ez azt jelenti, hogy a leengedett autók sem jelentenek gondot. A krokodil emelő a jármű alá helyezéséhez nem kell lehajolnia vagy erősen húznia. Ezt a praktikus szerszámot egyszerűen négy keréken gördítheti az autó alá. A robusztus alumíniumszerkezet biztosítja az autó emelő számára a kívánt stabilitást a mindennapi használat során. A két praktikus fogantyú garantálja a lehető legnagyobb mobilitást.

Az extra hosszú és különösen hatékony emelő kar garantálja az optimális erőátvitelt különös fizikai megterhelés nélkül. A krokodil emelő alsó harmada gumi bevonatú, megakadályovza a karcolódások vagy a horpadások keletkezését a pumpálás során. A kettős hidraulikus rendszer biztosítja, hogy másodpercek alatt akár 1500 kg súlyú rakományt 358 mm -ig is megemelhessen. A lassú leeresztési funkció pedig megakadályozza, hogy a jármű a talajnak csapódjon. Így nem keletkeznek károk autóján vagy az ügyfelek járművein. Ezenkívül az emelőlemez egy 360 ° -ban forgatható gumibetéttel van párnázva, segítve ezzel, hogy az emelt jármű ne csúszhasson és ne karcolódhasson meg.

A masszív és tartós alumíniumból készült autó emelő hosszú évekig hűséges társa lesz Önnek és kollégáinak. Ez a krokodil emelő nem hiányozhat egyetlen autóműhelyből vagy jól felszerelt garázsból!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Preis/Leistung stimmt