Tétel: EX10061369

|

Modell: MSW-EMS-200

Motortartó - 566 kg - 4 görgő

48 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • teherbíró - a stabil acélszerkezet max. 566 kg súlyig terhelhető
  • állítható - a rögzítőlemez 360°-ban elforgatható és a kívánt helyzetben rögzíthető
  • flexibilis - négy állítható rögzítőkar különböző motorokhoz és hajtóművekhez
  • mobil - a motortartó könnyedén mozgatható a 4 görgőnek köszönhetően
  • tartós - az acélból készült stabil konstrukciónak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

A négykaros motortartó segítségével könnyű dolga lesz!

Az MSW-nek a kiváló minőségű gépjárű szerszámok szakértőjének MSW-EMS-200 motortartó állványa rendkívül hasznos segédeszköz. Akár a motorról, akár a hajtóműről van szó - a stabil acélszerkezet rugalmasan állítható és maximális terhelés mellett is könnyen manőverezhető.

Motoremelő az MSW szerszámai és készülékei közül

A teherbíró acélszerkezetnek köszönhetően az öt fokkal elferdített motortartó akár 566 kg súlyig is terhelhető, vagyis az eszköz nem csak autómotorokhoz és hajtóművekhez, de kisebb méretű teherautók motorjaihoz is alkalmas. A további stabilitásról a kihajtható lábak gondoskodnak, amelyekkel együtt a 95,5 cm magas motortartó összesen 4 robusztus keréken áll. A járműszerszám műhelyekbe és privát használatra egyaránt kiválóan alkalmas.

Az állvány négy mozgatható rögzítőkarja a különböző motor és sebességváltó modell méretéhez és alakjához igazítható, és így biztonságosan csatlakoztathatók a rögzítőlemezhez. Ha a motor vagy a sebességváltó rögzítve van, akkor a 360°-ban elforgatható szerelőlap pontosan a kívánt helyzetbe hozható. A motor és a hajtómű így egyszerűen az optimális helyzetbe állítható és rögzíthető. Szükség esetén a pozíció néhány egyszerű lépésben megváltoztatható.

Ha az eszköz nincs használatban, a motortartó pillanatok alatt félregurítható és helytakarékosan tárolható, még kisebb méretű hűhelyekben és az otthoni garázsban is. Mindazonáltal robusztus felépítésének köszönhetően a motordaru egyszerűen felépíthető és használata rendkívül biztonságos. Az ellenálló és tartós acélból készült masszív konstrukció pedig sok éven át hűséges társa lesz a munkában.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK