Tétel: EX10061529

|

Modell: MSW-WBHD-04

Munkapad - 122 x 51 cm - magasság: 95 cm - 227 kg - fiókkal - mobil

134 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • mobil – munkaasztal négy sima járású görgőn, amelyből kettő fékkel van felszerelve
  • stabil – robusztus konstrukció porbevont acélból és fából
  • tágas – nagy, 122 x 51 cm-es munkafelület és egy fiók
  • terhelhető – nehéz tárgyakhoz és szerszámokhoz is alkalmas a max. 227 kg teherbírásnak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Munkapad valódi fa asztallappal és rendkívül nagy teherbírással

Az MSW-WBHD-04 munkapad az MSW szerszámai és készülékei közül nagy munkafelületet kínál projektjei megvalósításához. Akár forrasztani, fúrni vagy fűrészelni szeretne: a munkaasztal megfelel a legmagasabb követelményeknek is, így ideális választás professzionális szervízekbe és az otthoni műhelybe is.

Optimalizálja műhelyének felszereltségét a mobil barkácsasztallal!

A mobil munkapad robusztus felépítése és a max. 227 teljes teherbírása lehetővé teszi az erőteljes munkavégzést különböző szerszámokkal és anyagokkal. A barkács munkaasztal váza porbevont acélból készült, vagyis ellenálló a korrózióval szemben. A fából készült munkafelület rendkívül stabil: a szilárd asztallapra biztonságosan és egyszerűen rögzíthetők a  munkaeszközök és a szerszámok, páldául fúrók vagy satuk. A munkalap a 122 x 51 cm-es felülete rengeteg helyet kínál a különböző feladatok és projektek kivitelezéséhez.

A 95 cm magasság gondoskodik a kényelmes és ergonomikus munkavégzésről. A fiókban elegendő hely áll rendelkezésre fúrók, csavarhúzók vagy csavarok számára. A fiók könnyedén kihúzható, így Ön azonnal láthatja, hol vannak a munkaanyagai.

Négy sima járású görgővel ellátott mobil munkaasztal néhány egyszerű lépésben, nagy erőfeszítés nélkül szerelhető össze és szét. A szerelőasztal munkapad mobilisan használható, és akár ideiglenesen is felállítható – például felújítási munkálatok során –, majd, ha nincs rá igény gond nélkül félrerakható. A szükséges szerelési tartozékok és a szerelési útmutató a szállítási terjedelem részét képezik.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények