Hősugárzók

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 16 az 16 termék

A szűrésre nincs találat!

A csapágylehúzók lehetővé teszi a szerelők számára a motorok és a gépek elakadt alkatrészeinek meglazítását. A különböző csapágy lehúzók egy-egy speciális alkalmazási területre lettek kifejlesztve. A csapágy kinyomó szerszámok lehetővé teszik a beszorult alkatrészek meglazítását károsodás nélkül. A lehúzók nélkülözhetetlen segédeszközök a mindennapi munka során az autóiparban és a gépészet területén. Ebben a kategóriában szerszámaink és készülékeink közül a szerelők garantáltan megtalálják a munkaterületükhöz megfelelő lehúzót.

A megfelelő csapágylehúzó készlet minden munkaterülethez

Ha egy alkatrész, például egy csapágy, egy gömbcsukló vagy egy fogaskerék beszorul a gépben, az alkatrész elméletileg egy kalapács segítségével meglazítható. Ez esetben azonban fennáll annak a veszélye, hogy a szerelő a kalapácsütésekkel kárt tesz az alkatrészben, valamint az alkatrészek kalapáccsal történő lazítása sok erőfeszítést és időt igényel. Egy speciális lehúzó szerszámmal a szerelő egyszerű lépésekben, nagyobb erőkifejtés nélkül, biztonságosan eltávolíthatja az alkatrészt, így azok nem károsodnak és a javítás során újra behelyezhetők, illetve tovább használhatók. Manapság a kiváló minőségű szerszámok neves gyártói különböző csapágy kinyomókat kínálnak. A szakemberek így minden elképzelhető munkafolyamathoz megtalálják a megfelelő, különleges kialakítású szerszámot. Ilyenek például a speciális gömbcsuklólehúzók, a csapágylehúzók vagy az ablaktörlőlehúzók. Számos lehúzószerszám hidraulikusan működik. A hidraulikus csapágylehúzó lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést, mivel nincs szükség fizikai erőkifejtésre a használata során.

A csapágy lehúzó előnyei:

  • a beszorult alkatrészek könnyen, erőfeszítés nélkül eltávolíthatók
  • az alkatrészek nem sérülnek a lehúzáskor
  • minden alkalmazási területre megtalálható a megfelelő eszköz

Egy kiváló minőségű belső csapágylehúzó ma már az alapfelszereltség része minden professzionális és otthoni műhelyben. A csapágy lehúzók a szakemberek és a hobbiszerelők számára egyaránt hasznos segítséget nyújtanak a motorok és a gépek szétszerelése során.

A kiváló minőségű csapágy kinyomó megkönnyíti a munkát

A járműiparban a szerelők manapság különböző szerszámokat használnak a leszerelési munkákhoz. A csapágylehúzó szerszámok kíméletesek a beszorult alkatrészekhez és optimális munkakomfortot biztosítanak a szerelő számára. Legyen szó gömbcsuklóról, kerékcsapágyról, vagy dízel injektorról: a megfelelő csapágy kinyomóval pillanatok alatt eltávolíthatja az alkatrészeket, és az eltávolításhoz szükséges idő minimálisra csökken. Régen a szerelőknek hosszú időre volt szükségük az alkatrészek meglazításához. Ezen túlmenően, ha a munkát csapágylehúzó szerszám nélkül végezték, nem volt garancia arra, hogy a szóban forgó alkatrész sértetlen marad a lehúzás után is. Egy profi lehúzóval azonban ez már a múlté. A csapágy kinyomók éppen ezért nélkülözhetetlen járműszerszám tartozékok.

A professzionális szerszámok gyártói garantálják a szerszámok magas minőségi színvonalat, így lehúzóink rendkívül robusztusak és tartósak. Az eszközök használata laikusok számára is egyszerű és kényelmes. A lehúzók magas minőségi színvonalában a szerszámgyártók több éves tapasztalata tükröződik. A gyártók manapság gyakran kínálnak teljes csapágylehúzó készleteket tartós műanyagtokban, amelyek ideálisak mobil használatra, valamint kényelmesen és biztonságosan szállíthatók. Ha speciális csapágylehúzót keres ebben a kategóriában garantáltan megtalálja a megfelelő szerszámot.