(5) Vélemények

Tétel: EX10061376

|

Modell: MSW-WWB 200

Munkapad - fiókkal - 230 kg

55 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • rendezett - szerszámok és anyagok, például csavarok vagy fúrók, amelyek mindig elérhetőek a lyukasztott falon, illetve a fiókban tárolva
  • stabil - robusztus kivitel szerkezeti acélból és MDF panelekből
  • tágas - nagy munkafelület, amelynek mérete 119 x 59 cm és munkamagassága 90 cm
  • rugalmas - nehéz tárgyakhoz és szerszámokhoz is alkalmas, 230 kg teljes terhelhetőséggel
  • változó - mély polc, munkafelület és polc a perforált fal felett

TERMÉK LEÍRÁSA

A munkapaddal rendet tarthat a munkaasztal felületen

Mégis ki akarná hosszan keresni a szerszámokat vagy kutat szívesen a csavarok után? A munkapad nagy munkafelületet kínál, amelyen Ön megvalósíthatja a projektjeit, valamint segítségével a munkavégzéshez szükséges eszközeit is rendben tarthatja. Az állítható polcok, a lyukacsos fal és a tágas fiók helyet biztosítanak mindennek, amihez Önnek a munkához szüksége lesz. Forrasztani, fúrni vagy fűrészelni szeretne: Ezzel a munkapaddal minden kéznél van!

Erős fiókos munkaasztal, perforált fal és tárolófelületek

A robusztus felépítésnek köszönhetően a munkaasztal az erőteljes munkát is jól bírja, és akár 230 kg-ig terhelhető. A munkaasztal ellenálló szerkezeti acélból készült, az MDF munkafelületek pedig szintén rendkívül strapabíróak. 119 x 59 cm-es felületével a munkapad rengeteg helyet kínál szerszámoknak és anyagoknak, 100 kg-os terhelésig. A munkaasztal széléhez különböző gépeket, vagy satut erősíthet.

A perforált fal különösen praktikus, segítségével szemmel tarthatja szerszámait, hogy mindig kéznél legyenek a munkához. Ez legfeljebb 20 kg-ig terhelhető. A 6 cm magas fiókban elegendő hely áll rendelkezésére fúrók, csavarhúzók vagy csavarok számára. A fiók könnyen kihúzható egy fogantyú segítségével, így Ön máris láthatja, hol vannak a munkaanyagai.

A lábmagasságban lévő polc további taroló helyét kínál, például vödröknek vagy a szerszámtáskáknak, 100 kg súlyig. A perforált fal fölött egy keskeny polc található, amelyen festékdobozok vagy egyéb olyan tárgyak tárolhatók, amikre nincs szükség mindig elérési magasságon belül.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


3.4

5 értékelés alapján

01.06.2023

De constructie is wel goed, alles past maar het is wel heel licht uitgevoerd allemaal. Het in elkaar zetten is niet moeilijk maar het is wel belangrijk om de stukken in de juiste posities te krijgen want soms kun je ze ook andersom monteren waarbij het niet direct logisch is wat de goede montage is. Dan moet je alles weer uit elkaar halen later. Dat zou iets beter uitgelegd moeten worden in het instructieboekje.

01.06.2023

Nem volt túl drága. Már akkor gyanús volt. Gyorsan és sérülés mentesen megérkezett. Ezzel a részével nem volt probléma. Az összeszerelése elég körülményes. Munkasztalnak egyáltalán nem ajánlom. Kevesebb mint 1mm-es lemezekből van összerakva. Önállóan meg sem áll! Csavarokkal a falhoz kellett rögzíteni. A pozdorja lapok nagyon vékonyak, gyengék. Megerősítés nélkül sajnos nem használható.

01.06.2023

Je viens de monter cet établi : pièces métalliques tordues, mode d'emploi approximatif = grosse galère

01.06.2023

minden alkatrésze méretpontatlan, szögekben 10-14 fok eltérések vannak, szögvasak 3-4mm-el kereszbe hajlítva; összeszerelhetetlen!

01.06.2023

Produto mau em geral. Maus acabamentos e má qualidade. O preço também não foi nada de extraordinário. A montagem é fácil mas para quem é inexperiente pode ser mais chato pois o manual não exemplifica muito bem nas imagens.