Tétel: EX10061396

|

Modell: MSW-CA-111

Nyomóhüvely készlet kerékcsapágyakhoz és gumiperselyekhez - univerzális - 25 részes

58 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális - megfelelő számos járműtípushoz és modellhez a kerékcsapágy, valamint perselyek, a csapágyak és a tömítések le- és összeszereléséhez
  • hatékony - Ön időt és pénzt spórolhat a kerékcsapágyak és a perselyek cseréjénél
  • tartós - szénacélból készült
  • erőteljes - a kerékcsapágy be- és kinyomásához
  • mobilis - a szerszámok rendezetten tárolhatók a mellékelt szállítókofferben

TERMÉK LEÍRÁSA

Univerzális nyomóhüvely készlet a perselyek, csapágyak, tömítések, szét- és összeszereléshez.

A kerékcsapágyak meghibásodását egy gyorsan és hangosan kopogó hang jelzi, és mint minden kopó alkatrészt, időnként ezt is cserélni kell. A csere gyors és hatékony megvalósításához az MSW a húzó- és nyomóhüvely készletet kínálja Önnek a kerékcsapágyak, valamint a perselyek és a tömítések szereléséhez. A professzionális járműszerszám alkalmas szinte minden forgalomban lévő járműmodellen található különböző méretű kerék- és futóműcsapágy szereléséhez, vagyis a szerszámkészlet egy gépjárműjavító műhelyből sem hiányozhat.

Hatékony munka a húzó- és nyomóhüvelyekkel

A húzó- és nyomóhüvely készlet ideális eszköz a szétszereléshez és az azt követő összeszereléshez a kerékcsapágy és a különböző perselyek cseréjénél. A szerszámkészlet segítségével gyorsan és szakszerűen végezhetők el a szerelési munkálatok. A készlet különböző méretű, 34 és 72 mm közötti belső átmérőjű, valamint 44 és 82 mm közötti külső átmérővel rendelkező nyomóhüvelyeket tartalmaz, amelyekkel hatékonyan megvalósíthatja a cserét. A szerszámkészlet használatával Ön időt és pénzt takaríthat meg.

A megfelelő húzó- és nyomóhüvelyekkel a kerékagy pontosan, és nagyobb erőfeszítés nélkül szerelhető le, illetve fel. Ezek pedig a négy orsó egyikével hozhatók megfelelő pozícióba. A csapágyak és a tömítések szintén könnyedén eltávolíthatók a hüvelyek segítségével.

Az eszköz a kiváló minőségű kidolgozásnak köszönhetően rendkívül tartós és hatékony. A professzionális kerékcsapágy szerszám szénacélból készült. Az eszközt mindennapi használatra tervezték, vagyis még nagy idénybevétel esetén is hosszú életű. A szállítókoffer segítségével a készlet minden eleme rendezetten és tisztán tárolható, és a szerszámok szükség esetén azonnal rendelkezésre állnak.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények