Tétel: EX10061284

|

Modell: MSW-BJ20

Palackemelő - hidraulikus - 20 T

29 399,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – 20.000 kg (20 t) súlyig terjedő gépjárművek emelésére képes
  • állítható – emelési magasság 150 mm-ig, minimális távolság a földhöz 235 mm
  • rugalmas – 60 mm-es beállítási magasság az emelőfej könnyű rögzítéséhez
  • mobil – kompakt, palack formájú kialakítás és levehető kar megkönnyíti a szállítást
  • robusztus – tartós, bevonattal ellátott acélból

TERMÉK LEÍRÁSA

Használja a palackemelővel a hidraulika erejét

Lehet hogy a legokosabb megoldás, ha egy személygépjárművet ennek javításához vagy karbantartásához az MSW által kifejlesztett MSW-BJ20 palackemelővel emeli meg. Gyorsan a jármű alá helyezhető, egyszerűen beállítható és nagyon erős. Emellett nagyon kompakt kialakítású és gépjármű-műhelyek, valamint útközben is nélkülözhetetlen segítőnek bizonyul.

Kompakt palackos emelő az ideális gépjármű szerszám hatékony emeléshez

A hidraulikus palackos emelőt kompakt kialakítása jellemzi és mégis 20.000 kg-ig terjedő súlyokat képes megemelni. Ez a robusztus, acélból készült palackformájú kialakítás nagyon rugalmas és az emelő kezelését, szállítást és erőteljes emelését különösen hatékonnyá és egyszerűvé teszi.

A hidraulikus palackos emelő 235 mm-es magasságával egyszerűen az a kocsi alá helyezendő, amelyet fel kell emelnie. Az emelőfej beállításához a kocsiemelő 60 mm-es beállítómagasságot kínál. Amint a palackos emelő rögzítve lett, máris használhatja az akár 150 mm-es emelési magasságot. Ehhez rendelkezésére áll egy kar, mely segítségével a hidraulika egyenletesen és fokozatmentesen adagolható a megemeléshez. A gyengéd leengedéshez csak a szelep helyzetét kell megváltoztatnia.

A palackos kocsiemelő acélból készült, de egy korrózió megakadályozó és környezeti hatásoktól védő bevonattal is el lett látva. Ezen felül az emelő a kiömlő olaj ellen is védve van. Kis méretének köszönhetően a kocsiemelő különösen helytakarékosan tárolható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK