(1) értékelés

Tétel: EX10210050

|

Modell: GAZELLE 1.1

Polisztirol vágó - 160 W - 1.070 mm / 310 mm - talp

126 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – könnyű vágások sima éllel 1.070 mm hosszig és 310 mm-es mélységig
  • precíz – vezetősíneknek, skálának és beállítóható vágási mélységnek hála
  • időjárásálló - IP68 védettségnek köszönhetően védve van a rossz időjárás ellen
  • mobil – a keskeny kialakításnak és alacsony súlynak hála könnyen szállítható
  • tartozékok – öt vágóhuzal magas minőségű nikkel-króm-réz-ötvözetből a szállítási csomag része
  • praktikus – az állólábnak hála a forróhuzalos vágóeszköz gyorsan a falnál vagy egy állványnál felállítható

TERMÉK LEÍRÁSA

Professzionális polisztirol vágó lábbal együtt

Közepes- és nagyméretű tárgyak szigeteléséhez és felújításához a Pro Bauteam GAZELLE 1.1 polisztirol vágója az optimális meleghuzal-vágógép. Hungarocellből, styrodurból és polisztirolból készült szigetelőlemezek milliméter pontos vágásra lett kialakítva. A forróhuzalos vágóval még nagy, akár 1.070 mm hosszú és 310 mm mély szigetelőlemezek is probléma mentesen vághatók. Az állólábaknak hála a forróhuzalos vágó gyorsan a falnál vagy egy állványon felállítható.

GAZELLE hungarocell vágó a Pro Bauteam szerszámai közül

A forrószálas huzallal való munkavégzés rendkívül egyszerű: A nyomógombot meg kell nyomni és a nagy teljesítményű 160-W-os trafó teljesítmények hála a polisztirolvágó másodpercek alatt felmelegszik - szükség esetén akár folyamatos használatra is alkalmas. Vágáskor a forró huzal könnyedén csúszik a vezetősín mentén, a szigetelőanyagon keresztül, egyenesen, simán és tisztán vágva, irritációk nélkül. Vezetősíneknek, skálának és egy beállítható vágási mélységnek hála a milliméter pontos vágás lehetséges.

A trafó a IP68-as védettségi osztályával vízálló – ennek hála az eső és a nedvesség sem jelent problémát. A stabil alumínium és bevonattal ellátott szerkezeti kartonból készült kialakításnak hála a GAZELLE hungarocell vágó egy igazi pehelysúly, amire a neve is utal. A huzalvágó probléma mentesen felállítható asztalokra vagy az álló lábainak hála akár a falnál vagy egy állványnál is felállítható. Vízálló, könnyen szállítható és felépíthető, ezáltal az eszköz ideális mobil használatra építkezéseken.

Az elektromos szerszám szállítási csomagjában öt, nikkel-króm-réz-ötvözetből készült vágóhuzal található. Ez a speciális anyag tökéletes polisztirol vágásához, mivel nem csak különösen ellenálló a korróziónak, hanem magas hőmérséklet ellenálló képességgel is rendelkezik. Csak akkor, ha a huzal magas hőmérsékleteket ér el, olvad meg a vágásnál a polisztirol és csak így keletkeznek tökéletes vágások és sima élek.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Treviso