(6) Vélemények

Tétel: EX10012363

|

Modell: RC-PO001

Pizzasütő kemence - 1 kamra - Royal Catering - 2,000 W - Ø 36 cm

106 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • kőlap – a samottlap ideálisan felveszi és fenntartja a magas hőmérsékletet
  • könnyű kezelhetőség – a hőmérséklet 50 - 300 °C között és az idő egyénileg állítható a három szabályozó segítségével
  • csúszásmentes – a gumilábak biztosítják a sütő stabilitását, és megakadályozzák a felület karcolódását
  • kiváló minőségű – a rozsdamentes acél ház nem lép reakcióba az élelmiszerekkel, és hatékonyan véd a korrózió ellen
  • tágas – legfeljebb 36 cm átmérőjű pizzákhoz

TERMÉK LEÍRÁSA

Pizzasütő kemence samott pizzasütő kővel

A Royal Catering pizzasütő kemencéje ideális bármilyen pizza professzionális elkészítéséhez. A praktikus sütőkészülék kitűnő választás olasz pizzériákba, kávézókba, büfékbe vagy más vendéglátóipari létesítményékbe, amelyek optimalizálni szeretnék felszereltségüket. A precíz hőmérsékletszabályozásnak, a külön-külön állítható felső és alsó hőnek, a samottból készült professzionális pizzakőnek, és a megbízható időzítőnek köszönhetően a praktikus pizzasütő minden szempontból megfelelő a tökéletes pizza elkészítéséhez.

Külön-külön állítható felső és alsó hő a tökéletes eredmények érdekében

A felső és az alsó hő egymástól függetlenül szabályozható a két nagyméretű forgatógomb segítségével. 2,000 W-os teljesítményének köszönhetően a pizzakemence megbízhatóan és gyorsan felmelegszik 50 - 300 °C közötti hőmérsékletre, így Ön igazi, ropogós olasz pizzatésztát készíthet ízletes feltétekkel.

A praktikus pizza sütő időzítő funkcióval rendelkezik, amellyel előre beállítható a max. 120 perces sütési idő.  A sütő csak akkor működik, ha az időzítő be van kapcsolva: ez egy további biztonsági funkció arra az esetre, ha a sütőt véletlenül nem kapcsolják ki. A samottból készült kőpadló biztosítja az optimális hőeloszlást a pizzakészítés során. Kompakt méreteivel az elektromos pizzasütő minden konyhapulton elfér, és elegendő helyet biztosít max. 36 cm átmérőjű pizzák számára.

Az elektromos pizzakemence rendkívül könnyen kezelhető. A két billenőkapcsoló egyikével a fűtés, a másikkal a kamra világítása kapcsolható be. A készülék nagy ajtajának köszönhetően a forró pizzák biztonságosan szedhetők ki a sütőből. A robusztus rozsdamentes acél sütő hőálló fogantyúja megkönnyíti a gyors és hatékony a munkavégzést csúcsidőben is. A készülék megtekintőablakán keresztül pedig mindig szemmel tarthatja a sütőben elhelyezett pizzákat. A csúszásmentes lábak biztosítják az eszköz stabilitását és megakadályozzák a munkafelület karcolódását.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.7

6 értékelés alapján

08.02.2023

Ben fatto e promette ciò per cui è stato progettato

08.02.2023

08.02.2023

Kan ovnen tændes hvis man fravælger nedtællingsuret? Findes modellen dobbelt eller to etage?

08.02.2023

El horno funciona maravillosamente, tarda unos 20 min en calentarse. Yo lo utilizo principalmente para hacer pan y me salen unos panes buenisimos. Laspizza salen supercrujientes y muy buenas

08.02.2023

08.02.2023

el horno funciona correctamente. Todavia me quedo deceptionado porque el producto que me ha llegado no es conforme a lo de la description presente en el sitio. Ese que me ha sido enviado alcanza los 300 grados cuando en la description se decia 350 grados. Por mala suerte esa no es una pequena diferencia cuando hablamos de la coccion de la pizza, donde se necesitan altas tempreaturas. Por lo demas funciona bien y se pueden cocinar diferentes cosas, como el pan tambien.