Tétel: EX10030754

|

Modell: SBS-LA-25

Pipettázó labda - 2 darab

9 799,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális – két 130 x 55 / 160 x 55 mm-es pipettázó labda a legtöbb standard pipettához
  • egyszerű – megkönnyíti a pipetták megtöltését és ürítését
  • precíz – pontos és megbízható kezelés a három szelep működtetésével
  • tartós – gumiból készült
  • higiénikus – könnyen tisztítható

TERMÉK LEÍRÁSA

Nélkülözhetetlen a mindennapi laboratóriumi munka során: pipettázó labda kétrészes készletben

A Steinberg Systems SBS-LA-25 pipettázó labdával egykézzel és precízen tölthetők meg és üríthetők a közös pipetták. A hatékonyan és kényelmesen kezelhető pipette ball elengedhetetlen a különböző tudományterületeken, mint például a kémia, a biológia, az orvostudomány, a környezettechnológia, a biokémia vagy az oktatásban való gondos használathoz. A készlet két különböző hosszúságú pipettázó labdát tartalmaz.

Nagy pontosságú laboratóriumi felszerelések a Steinberg Systems-től

A pipette ball használata rendkívül egyszerű és hatékony: Először helyezze a pipettázó labdát a pipettára. A levegő a kiengedőszelep (A) óvatos megnyomásával nyomható ki a gumilabdából. Ha a szelepet elengedik, az bezáródik, és negatív nyomás keletkezik, amellyel folyadékokat lehet beszívni: ehhez a szívószelepet (S) kell szabályozottan összenyomni. A folyadék adagolása a leeresztő szelep (E) működtetésével történik. Az egyszerű mechanizmus lehetővé teszi a pontos és gyors adagolást, vagyis az eszköz nem hiányozhat egyetlen laboratóriumból sem.

A készletben található két 130 x 55 / 160 x 55 mm-es Peleus labda megfelelő minden standard pipettához. A pipettázó labdák akrilból vannak, vagyis ellenállók a kopással és a külső hatásokkal szemben, például a vegyszerekkel való véletlen érintkezés során.

MŰSZAKI ADATOK