Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10080109

|

Modell: BC-HO-17LU

Forrólevegős sütő - 60–250 °C - 10,6 l

23 790,00 Ft 28 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – grillezéshez, sütéshez, pároláshoz, olajban sütéshez, pirításhoz, felmelegítéshez és kiolvasztáshoz
  • hatékony – lényegesen hatékonyabb, mint egy hagyományos sütő
  • átlátszó – könnyen kezelhető hőmérséklet és az időzítő
  • egyenletes – erős ventilátor a legjobb főzési eredményekért
  • könnyen kezelhető – hatékony és időtakarékos öntisztító funkció

TERMÉK LEÍRÁSA

Hatékonyan és egészségesen főzzön a Bredeco halogén sütőjével

Az egészséges táplálkozás a felkészüléssel kezdődik. A forrólevegős sütővel pedig a legkülönfélébb ételek sütése, grillezése és főzése különösen egyszerű és kíméletes egyszerre. Az eredmény meggyőzi családját és vendégeit is: hamisítatlan íz, tele tápanyagokkal, nyomelemekkel és vitaminokkal.

Ételek a halogén sütőből - egyszerűen és finoman!

A halogén sütő sokoldalú és könnyen használható A többfunkciós készüléket használhatod grillezésre, sütésre, párolásra, rántásra, pirításra, felmelegítésre és kiolvasztásra. Akár kis zsiradékkal sült krumplit szeretne készíteni a gasztrokemencében, akár fél csirkét grillezni, akár finoman felmelegíteni egy rakott serpenyőt – a légkeveréses sütővel ez gyorsabb és három-ötször energiatakarékosabb, mint bármelyik sütővel.

A forró levegős sütő fedelében fűtőelem van, amely 250 °C-ig hőmérséklet-szabályozóval van felszerelve. A hő egyenletesen és közvetlenül a halogénes sütőben, ventilátorral oszlik el. Ez adja a rakott ételek, például a húsételek jellegzetes állagát: kívül ropogós, belül lédús és puha.

A főzési időt egy időzítővel 0–60 perc perc között szabályozhatja. Ez azt jelenti, hogy minden ételt gyorsan és különösen hatékonyan készíthet el mindössze két kezelőszerv segítségével. A sütő sütőkamrája thermoüvegből áll, így mindig figyelemmel kísérheti a főzési folyamatot.

Szereti a változatosságot az étlapon? Ezenkívül használhatja a tartozékok széles választékát, amelyekkel a sütőt különféle ételekhez készítheti elő. Használja ki az alacsony és magas sütőrácsokat, amelyeket együtt vagy külön-külön is használhat. 

A készülék tisztítása ugyanolyan egyszerű, mint a sütés, mert öntisztító funkcióval rendelkezik. Használja a bredeco könnyen kezelhető főzőkészülékeit!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Très facile à l'usage, gain de temps et fonction auto- nettoyante Économie d'énergie par rapport à un four à gaz.