(1) értékelés

Tétel: EX10061612

|

Modell: MSW-PG2800

Benzines aggregátor - 2800 W - 230 V AC - kézi indítás

247 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • variálható – kiváló minőségű áramforrás két 230 V AC csatlakozással
  • hatékony – stabil teljesítmény nagy feszültség eltérés (AVR) nélkül 
  • tartós – a nagy, 15 literes tartály hosszú üzemidőt biztosít megszakítás nélkül
  • megbízható – kézi indító és jól bevált CDI gyújtás
  • mobil – a kompakt konstrukció megkönnyíti a szállítást

TERMÉK LEÍRÁSA

Benzines aggregátor, amely mindig kéznél van

Építkezéseken, műhelyekben vagy a hajógyártásban: nem mindig található a közelben áramforrás az elektromos eszközök számára. A vészhelyzeti aggregátorral az MSW megbízható 230 V AC-os áramforrást kínál, amely mindig a közelben van.

A mobil és biztonságos áramforrás a műhely felszereléséhez

A kompakt áramfejlesztő generátor méretének és stabil vázának köszönhetően ideális áramforrás útközben. A 2800 W-os motor benzinnel működik. A benzin számára egy tágas, 15 literes tartály áll rendelkezésre. A benzinmotor rendkívül energiahatékony, fogyasztása mindössze ≤ 395  g/kWh. A 7 lóerős motor manuálisan indítható, és a CDI gyújtásnak köszönhetően azonnal használatra kész. A nagy teljesítmény ellenére az áramgenerátor zajszintje rendkívül alacsony. A LED kijelző információt biztosít a teljesítményértékekről.

A benzines áramfejlesztő aggregátorhoz 230 V AC feszültségű eszközök, például elektromos fúrók, csiszolószerszámok, konyhai eszközök vagy fényforrások csatlakoztathatók. Az AVR feszültségszabályozóval ellátott áramforrás stabil teljesítménykimenettel rendelkezik, nagy feszültségingadozások nélkül. Az összesen két csatlakozáson keresztül az áramgenerátor egyszerre több végeszközhöz is használható. A rövidzárlat és a túlterhelés elleni védelem garantálják a benzines aggregátor biztonságos működését.

Kompakt kialakításának köszönhetően a benzines áramfejlesztő könnyen szállítható, így ideális építkezésekre, piacokra vagy hasonló, járművel nehezen megközelíthető helyszínekre. Az aggregátor a robusztus acélváz segítségével könnyen áthelyezhető.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Dobry sprzęt, długi czas pracy