Tétel: EX10061373

|

Modell: MSW-TJ2000F

Krokodil emelő - 2000 kg - 68–600 mm - kettős hidraulika

135 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű – kényelmes emelés a kettős hidraulikus rendszernek köszönhetően max. 2000 kg-os járművekhez 
  • erőteljes – optimális emelőerő-áttétel a 110 cm hosszú fogantyúval 
  • magasra emel – emelési tartomány 68 és 600 mm között 
  • biztonságos – fékező mechanizmus az ellenőrzött süllyesztéshez és integrált túlterhelés elleni védelem 
  • stabil – robusztus és tartós acélból készült szerkezet 

TERMÉK LEÍRÁSA

Hatékony szerelés az MSW krokodil emelőjével

A nagy teljesítményű krokodil emelővel gyorsan és kényelmesen emelheti meg és süllyesztheti vissza a járműveket. A lapos kialakításnak köszönhetően csak kevés helyre van szükség a karosszéria alatt, hogy az emelőt a megfelelő pozícióba tudja hozni. Ezenkívül az autóemelő rendkívül könnyen manőverezhető, vagyis szűk műhelyekben és gyártócsarnokokban is könnyű vele a közlekedés. 

Személygépkocsi szerszámok szakemberek számára - MSW hidraulikus krokodil emelő

A krokodil emelő a beállításához a megfelelő pozícióba, nem kell sem lehajolnia, sem erősen húznia. Egyszerűen görgesse a hidraulikus emelőt a karosszéria alá a négy sima járású görgőn. A 110 cm hosszú karral hozhatja mozgásba a kettős hidraulikus rendszert, és erőfeszítés nélkül emelheti meg a járműveket max. 2000 kg-ig. A robusztus acélszerkezet biztosítja az emelő stabilitását, és a bevonatnak köszönhetően az eszköz rendkívül hosszú életű.  

Az emelés és a süllyesztés egyaránt kényelmes a kettős hidraulikus rendszerrel. Az energia optimálisan kerül továbbításra, és így a jármű max. 600 mm-re emelhető. Leengedéskor pedig egy fékező mechanizmus lép működésbe, amely megakadályozza a jármű hirtelen leereszkedését, és az esetleges károsodást. A karosszéria padló és a föld közt 68 mm távolságnak kell lenni ahhoz, hogy a krokodil emelőt a karosszéria padló alá lehessen csúsztatni. A hosszú emelőkar lehetővé teszi a hidraulikus emelő biztonságos manőverezését és pontos elhelyezését.  

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények