Akciós

Tétel: EX10061779

|

Modell: MSW-ETT-VAG-116

Motor vezérlés beállító szerszám - Audi - V6 és V10 motorok

10 590,00 Ft 14 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális – megfelelő számos Audi járműmodellhez
  • tökéletes illeszkedés – a szerszámok optimálisan illeszkednek az Audi motorok elemeihez
  • tartós – robusztus és ellenálló szénacél hosszú élettartammal
  • véd – minimális kopás és biztonságos használat
  • mobilis – praktikus szállítókoffer a tiszta és rendezett tároláshoz

TERMÉK LEÍRÁSA

A motor újra jól működik! Motor vezérlés beállító szerszám profiknak

Ha Audi autómotorokat javít: az MSW-nek, a kiváló minőségű személygépkocsi szerszámok szakértőjének vezérlésrögzítő szerszámával nem jelent többé gondot a vezérműtengely-hajtás ellenőrzése és beállítása. A szállítási csomagban található alkatrészeknek köszönhetően a vezérműtengely rögzítő igazi multifunkcionális segédeszköz a garázsban és a műhelyben.

A vezérműtengely rögzítő segítségével még a bonyolult munkák is könnyedén végezhetők el a V6 és V10 motorral felszerelt Audi járműmodelleken. A professzionális motorbeállító szerszám alakja optimálisan illeszkedik a motor elemeihez, vagyis az eszköz használata rendkívül egyszerű. A vezérműlánc szerelő szerszám biztosítja a leghatékonyabb módot a motor rögzítésére és beállítására. Más forgalomban lévő szerszámok használata során károk keletkezhetnek a motor alkatrészeiben és az azokat használó személy testi épségében, az MSW szerszámkészletével a munka azonban biztonságos, és csak a legkevesebb kopással jár.

A robusztus és tartós szénacélból készült szerszámok megbízható szolgáltatást nyújtanak Önnek hosszú éveken át, vagyis a szerszám készlet nem hiányozhat egyetlen professzionális gépjárműjavító-műhelyből, de az igazán ambiciózus hobbiszerelők garázsaiból sem! Helyszíni kiszállás esetén, vagy amikor a rögzítő szerszám használaton kívül van, az összes eszköz tisztán és rendezetten tárolható a mellékelt polietilénből készült szállítókofferben. A műhelyben rend van, és a szerszámok kéznél vannak, amint azokra szükség van!

MŰSZAKI ADATOK