Tétel: EX10061839

|

Modell: MSW-CA-123

Szeleprugó összenyomó - 35 - 200 mm

19 099,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • Univerzális – benzin és dízelmotorokhoz egyaránt használható
  • Flexibilis – a fesztávolság 35 - 200 mm között állítható
  • Robusztus – masszív, szakszerű szerkezete biztosítja a hosszú élettartamot és a kényelmes munkavégzést
  • Variálható – két szelepnyomó (17 mm és 21 mm) a különböző méretű szeleprugókhoz
  • Kézreálló – ergonomikus szerkezet a lendületes munkavégzéséshez

TERMÉK LEÍRÁSA

Lássuk a rugókat az MWS szeleprugó összenyomóval!

Az MWS MSW-CA-123 szeleprugó összenyomója tökéletes segítség lesz, ha szeleprugót kell kényelmesen eltávolítani és szerelni. Ezzel a gépjármű szerszámmal kiszerelheti a szeleprugót anélkül, hogy a teljes hengerfejet el kellene távolítania. Használata ideális többszelepes benzinmotoroknál és dízelmotoroknál is. Egészítse ki szerszámkészletét még ma ezzel a szerszámmal!

Univerzális használat – szelepnyomó új dizájnnal

A szeleprugó összenyomót külön a szeleprugó ki- és beszerelésére tervezték. Az eszköz segítségével pillanatok alatt cserélhetők a szeleprugók és a szelepszár-tömítések a hengerfejen. Az egyszerű és intuitív kezelhetőség garantálja a gyors és pontos munkavégzést.

A szeleprugó összehúzó fesztávolsága 35 és 200 mm között állítható. Így az eszköz használattól függően rugalmasan és kényelmesen állítható. Ez a szerszám többszelepes benzinmotorokhoz és mélyen ülő szelepes dízelmotorokhoz használható. A szeleprugó összenyomó szerszám nyitása 165 mm. A szeleprugó kompresszor adaptere két fokozatú. A belső átmérő 17 mm, a külső 21 mm. 

Az ergonomikus fogantyúknak köszönhetően a szerszám biztonságosan fekszik a kézbe, és nem csúszik meg a motorszerelési munkák során. A javított konstrukció gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé. Csésze- és gömbformájú hegyekkel. A szilárd kialakítású univerzális szeleprugó összenyomó könnyű súlyú, anyaga pedig kiváló minőségű szénacélból készült, amely különösen tartós.

MŰSZAKI ADATOK