Tétel: EX18000477

|

Modell: RCRO-870-SET-1

Füstölő szekrény vákuumozó géppel - 70 L - 200 fóliatasak - 2 grillkefe

866 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas - 70 l űrtartalom, négy rács és tíz akasztókampó a nagy mennyiségű hús, hal, kolbász vagy zöldség füstöléséhez
  • állítható - a 30 és 110 ° C közötti hőmérsékletnek köszönhetően alkalmas hideg, meleg és forró füstölésre
  • sokoldalú - vákuumozó gép az élelmiszerek, kozmetikumok, gyógyszerek, elektronikai cikkek stb. vákuumozásához
  • nagy teljesítmény - 900 W és 20 m 3/ h vákuumteljesítmény
  • stabil - 200 szakadásálló tasak (30 x 20 cm), amik alkalmasak szuvidáláshoz is
  • tiszta - két grillkefe: egy háromoldalas kefe (16,5 cm), és egy másik kefe három párhuzamos spirállal (7 cm)

TERMÉK LEÍRÁSA

Őrizze meg a finom füstaromát a füstölő kemencével és a vákuumozó géppel

A Royal Catering, a kiváló minőségű gasztro-sütők szakértőjének RCRO-870 füstölő kemencéje, egyedülálló füstaromát biztosít a húsnak, a halnak és a kolbásznak. A füstölő szekrény 1000 Wattos teljesítményének, valamint a 30–110 ° C-os hőmérsékleti tartománynak köszönhetően alkalmas hideg, meleg vagy forró füstölésre is. A külső hőmérő segítségével Ön mindig szemmel tarthatja a belső hőmérsékletet.

Professzionális főzőgépek a Royal Catering vendéglátóipari felszereléseinek kínálatából.

A 70 liter űrtartalmú füstölőkemencében négy rács és 10 akasztóhorog található az étel elhelyezésére. Az időzítő segítségével a füstölés folyamatát 0 és 120 perc között állíthatja be. Az intenzívebb íz eléréséhez pedig egyszerűen ismételje meg a folyamatot, vagy állítsa be máshogy a kemencét. A füstölő szekrény kezelése a két forgatógomb és a főkapcsoló segítségével rendkívül egyszerű, a higiénikus rozsdamentes acél szerkezet tisztítása pedig szintén gyerekjáték. A csepptálca összegyűjti a kicsepegő zsírt, amely ezután az alatta lévő tálba csöpög.

A csomag tartalmaz két grillkefét, amely az eszköz tisztaságáról gondoskodik. Az RCCB-3 kefe egy 7 cm hosszú kefefejből áll, valamint három párhuzamos sörtesorral rendelkezik a nagy felületek tisztítására. A 16,5 cm hosszú, ívelt spirál alakú RCCB-4 kefe ideális szűk helyek, mint például a grillrács alatti rész takarítására. A kefék, valamint egy kis víz és tisztítószer segítségével a rács gyorsan újra ragyogni fog.

Tartósítsa házilag füstölt élelmiszereit a MSW-VPM-900K kompakt vákuumozóval. A készülék légmentesen és biztonságosan hegeszti le a becsomagolt ételeket, folyadékot, gyógyszereket, elektronikai cikkeket és még sok mást. A légmentesen csomagolt ételek nem oxidálódnak a levegőn - a kórokozóknak és a baktériumoknak nincs esélyük a megtelepedésre! így a termékek nemcsak frissek maradnak, hanem megőrzik ízüket és aromájukat is. A 900 Wattos eszköz biztosítja 20 m³/h vákuumozó teljesítményt. A 44 x 44,5 x 6,5 cm-es vákuumkamrában egyszerre zárhat le több kicsi terméket is légmentesen, mindössze 0–99 másodperc alatt. A praktikus kódolási funkcióval pedig betűkkel és számokkal címkézheti fel a vákuumzsákokat, vagyis Ön mindig pontosan tudhatja, mit tartalmaznak a tasakok.

A készlet 200 db RCVB-20X30-200, 30 x 20 cm méretű szakadásálló vákuumzsákot tartalmaz, így Ön akár azonnal meg is kezdheti az eszköz használatát. A hőálló tasakok fagyasztásra és átmelegítésre, valamint kímélő sous-vide főzésre is kiválóan alkalmasak. Jó étvágyat kívánunk hozzá!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK