Akciós

Tétel: EX10012598

|

Modell: RCFW 460PRO

Húsdaráló - hátramenet funkcióval - 550 W - rozsdamentes acél - 420 - 460 kg/h - Royal Catering

296 990,00 Ft 434 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • felhasználóbarát – egyszerű kezelés a hátramenet funkciónak köszönhetően
  • nagy teljesítményű – a 550 W-os motor megbízhatóan dolgoz fel óránként akár 420 - 460 kg húst 
  • variálható – 2 perforált tárcsa a finom és durva húsfeldolgozásához
  • biztonságos – a csúszásbiztos gumilábak lehetővé teszik a problémamentes munkavégzést
  • könnyen kezelhető – egyszerűen tisztítható anyagok

TERMÉK LEÍRÁSA

Húsdaráló nagy, 420 - 460 kg/h mennyiségekhez

Dolgozza fel gyorsan és egyszerűen az ételeket a Royal Catering húsdarálójával! A készülék 420 - 460 kg/h sebességgel aprít, így ideális kereskedelmi használatra hentesboltokban vagy éttermekben.

Rugalmas elektromos húsdaráló zöldségkolbászokhoz vagy finom kolbászhúsokhoz

Különböző perforált lemezek, egy húsnyomó: a sokoldalú kiegészítőknek köszönhetően Ön könnyedén készítheti el saját hamburgereit, kolbászait és egyéb húskészítményeit. Az elektromos húsdaráló más élelmiszerek feldolgozására is alkalmas, mint például a paradicsom, tészta, chilipaprika vagy a szárított gyümölcs. A 2 perforált tárcsa variálható lyukmérettel és a műanyag nyomó megkönnyítik a gyors és biztonságos munkavégzést.

A húsdaráló gépet egy elektromágneses kapcsolóval kapcsolhatja be, amely ezután folyamatos működésre képes. A készülék továbbá hátramenet funkcióval rendelkezik, amelynek segítségével könnyedén fellazíthatja a húsdarálóban elakadt ételt.

A 550 W-os nagyteljesítményű elektromos húsdaráló minden fordulatnál erőteljesen nyomja át a húst a csigatengelyen az éles keresztpengéhez. Ezután a massza áthalad a 2 perforált korong egyikén. Az eredmény: egyenletesen aprított hús, amely optimális további feldolgozáshoz.

A konyhai húsdaráló működési hangereje csupán 85 dB, amelyről a zárt rozsdamentes ház és a rezgéstompító gumilábak gondoskodnak. A csúszásbiztos gumilábak garantálják a készülék stabilitását bármilyen felületen. A rozsdamentes acél húsdaráló kiváló minőségű és rendkívül strapabíró. A készülék gyorsan és egyszerűen szerelhető szét az alapos tisztításhoz, így megfelel a vendéglátóiparban támasztott magas higiéniai követelményeknek.

MŰSZAKI ADATOK