Trustpilot
Akciós
(4) értékelés

Popcorn készítő gép, kocsival és LED világítással- Retro-Design - fekete

203 990,00 Ft 234 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX18000310

Legalacsonyabb ár garancia

Alacsony készlet

Siessen! Már csak néhány darab van készleten.

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan május 2., csütörtök
5% Kedvezmény legalább 3 azonos termék vásárlása esetén, és 10% Kedvezmény legalább 5 termék vásárlása esetén!
Fix ár
Termékenként
Kedvezmény
203 990,00 Ft
203 990,00 Ft
0%
611 970,00 Ft
193 790,50 Ft
5%
1 019 950,00 Ft
183 591,00 Ft
10%
Főbb jellemzők
  • távirányítású LED RGB világítás 16 színnel és különböző fényeffektekkel
  • hatékony – az 1600 wattos teljesítménynek és az óránként 6 kg popcorn elkészítésének köszönhetően
  • mellékelt tartozékok – a csomag mérőedényt és adagoló lapátot tartalmaz
  • üzemi biztonság – teflonbevonat, keverőrendszer és túlmelegedés gátló
  • állandó kényelmes munka a belső megvilágításnak köszönhetően
  • szembetűnő – nagy tömegek, főleg gyerekek figyelmét kelti fel
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.8

4 értékelés alapján

Rendezés :

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Kiváló minőség, szuper áron!!!

A gépet cégünknek vásároltuk, hogy munkatársaink és vásárlátogatóink örömére szolgáljunk. Az autó beállítása 20 percig tartott, majd beindították a gépet, és tisztítás után néhány percen belül elkészült az első popcorn. Az első terheléses teszten egy 3. osztályos általános iskolai osztály vett részt. 5 rakomány előpattant, majd még 2, amikor megérkezett az óra. Az, ahogy a pattogatott kukorica kipattan az edényből, kiemelkedő. Plusz a színes izzó változó üzemmóddal. A színek és módok egy kis távirányítóval állíthatók be.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Denmark

Tökéletes sok popcornhoz

A gép rendkívül könnyen kezelhető és használat után könnyen tisztítható.

Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo United Kingdom

Popcorn gép

Zseniális gép

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Germany

igazából egész jó

A gép jó. A popcorn jó ízű. A szerkezet magától értetődő, és nagyon rövid sematikus utasításokat tartalmaz. Azonban észrevettem néhány negatív pontot: 1) A mellékelt mérőpohár szivárgott és túl nagy. Ez azt jelenti, hogy csak korlátozottan használható, például cukor, olaj vagy kukorica hozzáadására az edénybe, mivel nincs elég hely a tetején. Én magam vettem két kisebb poharat, egyet az olajnak, egyet a cukornak. 0,5 pont levonás 2) Sajnos a gép teteje nem volt pontosan rögzítve, később megegyeztem a kereskedővel - pontlevonás nincs. 3) Az alsó csappantyú csak akkor nyitható, ha a felső ablakok is nyitva vannak - itt például sokkal jobb megoldás lenne a kiegészítő rögzítés mágnesekkel stb. 4) Ha már rászoktál, és nincs állandóan éhes szád, akkor 3-4 rakománysal megtöltheted valamennyire a bemutatótermet. A probléma az, hogy az alsó csappantyú csak alul van beakasztva - így amint újra be akarod zárni, felfelé tolja a pattogatott kukorica, ami miatt kiakad - nagyon idegesítő. -1 pont levonás. Megjegyzés: kiírják, hogy a visszaküldés 1 hónapig tart.Nem tudom, hogy a visszaszállítást magadnak kell-e fizetni.3 részletben (alsó rész, felső rész, LED izzó és távirányító) szállították hozzám a gépet kontroll), amelyek közül néhány meglehetősen nagy és nehéz volt. Ha ezeket a saját költségemen vissza kellene küldenem a lengyelországi kereskedőnek, megkímélhetném magam a visszaküldéstől. A gépet megtartottam, és a fenti receptet pontosan ugyanúgy használtam (50 g cukor, 50 ml olaj, 1 evőkanál kukorica). A tisztítás kicsit nehezebb, főleg a sarkokat nem lehet rendesen megtisztítani. Az edényt nem lehet olyan könnyen eltávolítani, amint teljesen kihűlt, nem lehet leszedni róla a kérges anyagot. Csak kapcsolja be újra, és kész. Az áramfelvétel terhelés alatt 1550 W körül van. Egy kis relé hallható, amikor a fűtés kikapcsol. Az első adag olajat kidobtam, mert annak ellenére erős szaga volt, hogy előtte megtisztítottam. Összességében szép játék. Az autó praktikus, de meg lehet nélküle is. Nem használtam a LED-et, és még mindig a csomagolásában hever. Nem ajánlok kisebb teljesítményű készüléket, inkább nagyobb teljesítményt, mint az itt meghirdetett 1500/1600W.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket