Akciós

Tétel: EX10061247

|

Modell: MSW-ETT-18

Motor beállító szerszám - VW - Audi - Seat - Skoda - a VAG 1.2 TSI, 1.2 TFSI, 1.4 FSI, 1.6 FSI

17 290,00 Ft 22 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális - számos Audi, Seat, Skoda és VW járműmodellhez
  • tökéletes illeszkedés - az eszközök optimálisan illeszkednek a VAG 1.2 TSI, 1.2 TFSI, 1.4 FSI és 1.6 FSI motor elemeihez
  • tartós - robusztus és ellenálló alumínium, hosszú élettartam
  • véd - minimális kopás, biztonságos használhat
  • mobilis - praktikus hordtáska a tiszta és biztonságos tároláshoz

TERMÉK LEÍRÁSA

A motor újra jól működik! Motor beállító szerszám profiknak

Ha 1.2 TSI, 1.2 TFSI, 1.4 FSI vagy 1.6 FSI, Audi, Seat, Skoda vagy VW autómotort akar beállítani: az MSW-nek, a kiváló minőségű gépkocsi szerszámok szakértőjének MSW-ETT-18 motor időzítő eszközével nem probléma többé a vezérműtengely vagy a főtengely reteszelése vezérműlánc cseréjénél, sem a vezérműtengely fel- és leszerelése, valamint az időzítés beállítása sem.

Rögzítő szerszám az MSW kéziszerszámai közül

A vezérműtengely-beállító eszközzel bonyolult munkákat is önállóan végezhet el különböző járműmodellek, 1.2 TSI, 1.2 TFSI, 1.4 FSI vagy 1.6 FSI motorjain. A professzionális szerszám alakja optimálisan illeszkedik a motor elemeihez, vagyis az eszköz használata egyszerű. A motor időzítő eszköz biztosítja a motor leghatékonyabb rögzítését és beállítását. A különböző szerszámok használata során károk keletkezhetnek a motor alkatrészein és az azokat használó személy testi épségében. Az MSW szerszámkészletével a munka azonban csak a legkevesebb kopással jár.

A szállítási csomagban található kiváló minőségű szerszámok közé tartozik egy főtengely és egy hidraulikus feszítő rögzítő, két vezérműtengely rögzítő, két rögzítőcsap a főtengely-kerékhez és egy pontos mérőóra tartóval. A robusztus és tartós alumínium szerszámok megbízható szolgáltatást nyújtanak Önnek éveken át. Pont ezért az eszközök nem hiányozhatnak egyetlen professzionális gépjármű javító műhelyből, de az igazán ambiciózus hobbiszerelők garázsaiból sem!

Ügyfelekhez való kiszállás esetén, vagy amikor az eszköz nincs használatban, a szerszámok tisztán és rendezetten tárolhatók a mellékelt hordozókofferben. A műhelyben rend van, az eszközök pedig kéznél vannak, amint azokra szükség van!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK