Blokktartó sínek

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 5 az 5 termék

A szűrésre nincs találat!

Az blokktartó sínnel gondoskodhat a zökkenőmentes munkafolyamatokról csúcsidőben is. Egyszerűen helyezze a blokktartó sínt a falra konyhájában, amelyhez munkatársai könnyedén rögzíthetik a felvett megrendeléseket. A szakácsok ezután átveszik a cédulákat, és egymás után feldolgozzák a rendeléseket, így garantált a rövid várakozási időt és vendégei mindig elégedetten távoznak majd. Ebben a kategóriában vendéglátóipari felszereléseink közül kiváló minőségű blokktartó síneket talál különböző kivitelben.

A konyhai sín gondoskodik a rendről

A modern konyhai sín hozzájárul a gördülékeny munkafolyamatokhoz a gasztronómiában. A konyhai fali sín segítségével egyetlen vendégnek sem kell sokáig várnia rendelésére, és a személyzet biztosan nem fog több rendelést figyelmen kívül hagyni vagy elfelejteni. A megrendelések gyors feldolgozása különösen fontos a vásárlói elégedettség szempontjából. A blokktartó sínek nagy jelentőséggel bírnak a gyorséttermi kellékek és a vendéglátóipari felszerelések területén. A személyzet felveszi a rendeléseket, felírja őket egy papírra, majd a papírt a blokktartó sínre tűzi. A blokktartó sínt a legjobb a konyhában elhelyezni, így a munkatársak azonnal láthatják, hogy vannak-e feldolgozatlan rendelések. A szakácsok ezután kiveszik a cetliket a konyhai fali sínből és elkészítik a rendelésnek megfelelő ételeket. A mozgalmas éttermi hétköznapok során a blokktartó sín nélkül könnyen megtörténhet, hogy a konyhai személyzet nem jól hallja vagy elfelejti a szóban továbbított rendeléseket. A konyhai fali sín segítségével többé egy megrendelés sem fog feledésbe merülni.

A nyugtatartó előnyei:

  • a felvett rendelések jól láthatóak a konyhai személyzet számára ✓
  • garantált a konyhai és a kiszolgáló személyzet gördülékeny együttműködése ✓
  • többé egyetlen megrendelés sem merül feledésbe vagy késik feleslegesen ✓

A blokktartó sín bevásárlólistákhoz is ideális. A konyhai személyzet a konyhai sínhez tűzheti a listákat a szükséges ételekkel és hozzávalókkal, így a munkatársak garantáltan nem feledkeznek meg semmiről, amikor legközelebb vásárolni mennek.

A konyhai fali sín rendkívül hasznos segédeszköz

 

A blokktartó sínek nem feltűnőek, fontosságuk azonban vitathatatlan. A professzionális vendéglátás zavartalan működése nemcsak a kiváló minőségű főzőedényektől és konyhai eszközöktől, hanem a különböző konyhai kiegészítőktől is függ. A blokktartó sín nem hiányozhat egy modern vendéglátóipari vállalkozásból sem, de az otthoni konyhában is hasznos segítséget nyújt, például fontos jegyzetek, bevásárlólisták vagy a napi háztartási feladatokat tartalmazó listák jól látható elhelyezésére. A papír rögzítéséhez csak helyezze be a jegyzetet az erre a célra szolgáló csipeszbe. A cetlik könnyen rögzíthetők a blokktartó sínhez, és a papír kíméletes meghúzásával ugyanolyan könnyen el is távolíthatók.

A minőségi konyhai berendezések gyártói még ezeknél a nem feltűnő és kisméretű konyhai eszközöknél is odafigyelnek a kiváló anyagminőségre, így a konyhai fali sín ellenáll a mindennapos igénybevételnek. A blokktartó sín kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A rozsdamentes acél garantálja a blokktartó sín hosszú élettartamát, modern és stílusos megjelenést nyújt, valamint rendkívül könnyen tisztítható, és garantálja a magas higiéniai színvonalat a vendéglátóipari konyhákban. Ebben a kategóriában a vendéglátósok garantáltan megtalálják a vállalkozásukhoz megfelelő konyhai fali sínt.