Akciós

Tétel: EX10012284

|

Modell: RCAK-64

Fali botmixer tartó - tartozékok - Royal Catering

19 090,00 Ft 27 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • professzionális – a gyors hozzáférés érdekében a Royal Catering botmixereihez, kézi turmixgépeihez, valamint más kiegészítőkhöz, pl.  habverőkhöz stb.
  • kiváló minőségű – a felhasznált rozsdamentes acélnak és a precíz kidolhozásnak köszönhetően
  • tiszta – higiénikus tárolás és rend a munkahelyen
  • terhelhető – még a nehéz modelleket is képes megtartani
  • tartós – az ellenálló anyagnak és a stabil konstrukciónak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

A fali tartó botmixerekhez és kiegészítőkhöz biztosítja a rendet és a hatékony munkavégzést

Az RCAK-64 fali botmixer tartó segítségével a Royal Catering-től praktikus módon bővítheti konyhájának felszereltségét. A könnyen felszerelhető váz biztonságosan tartja a botmixert, a kézi turmixgépet, és más tartozékokat, valamint gyors hozzáférést biztosít az eszközökhöz és a kiegészítőkhöz. Teremtsen még több helyet és tegye hatékonyabbá munkavégzést a szállodai és az éttermi konyhában, az étkezdében vagy a svédasztalos büfé előkészítése során a Royal Catering fali tartó botmixerhez segítségével!

Professzionális konyhaeszközök a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül

A fali tartó kézi turmixgépekhez egyszerűen akasztható fel két horogra, és hat akasztót kínál a botmixerekhez, és legfeljebb két további tartozékhoz, például habverőhöz vagy tésztahorgohoz. A fali kézi turmixgép tartó egyszerű és robusztus felépítésének köszönhetően még a nehéz modellek is gond nélkül és helytakarékosan tárolhatók, és szükség esetén egyetlen mozdulattal elérhetők. A fali tartó botmixerhez biztosítja a rendet a konyhában, és gondoskodik a hatékony munkafolyamatokról.

A tartó kivitelezése magas színvonalú, ami garantálja a maximális stabilitást és a hosszú élettartamot. A fali tartó botmixerhez jól átgondolt szerkezete kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és sima felülettel rendelkezik, vagyis az eszköz könnyen és gyorsan tisztítható. A lekerekített élek garantálják a biztonságos használatot.


MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények