Akciós

Tétel: EX10012076

|

Modell: RCKM-27

Tamper - rozsdamentes acél, fa - Ø 58 x 90

6 090,00 Ft 10 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tökéletes illeszkedés - Ø 58 x 90 mm-es méretével, megfelelő a legtöbb portafilterhez (nem tartozék)
  • professzionális - sima és egyenletes kávéfelület
  • higiénikus - a rozsdamentes acél nyomófejnek köszönhetően
  • kényelmes - az ergonomikus markolat garantálja a kényelmes használatot
  • tartós - robusztus konstrukció

TERMÉK LEÍRÁSA

Kiegyensúlyozott, harmonikus eszpresszó a tamper segítségével

A tökéletes eszpresszó elkészítése során fontos, hogy az őrölt kávébab egyenletesen adja le aromáját a vízbe. Ehhez pedig nélkülözhetetlen kiegészítő a Royal Catering RCKM-27 tamper. A kávétömörítő homogén módon tömöríti és osztja el a kávét, valamint gondoskodik a sima felületekről: így elkerülhető az úgynevezett chanelling, amikor a víz nem talál elég utat magának az őrölt kávészemeken keresztül. Az egyenletes vízáramlás hatására a kávérészecskék kifejtik teljes aromájukat, és az eredmény testes, kiegyensúlyozott, harmonikus ízvilágú eszpresszó.

Professzionális kávétömörítő a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül

Ø 58 x 90 mm-es átmérőjével és magasságával a kávé tamper számos portafilterhez (nem tartozék) megfelelő és nélkülözhetetlen kiegészítője a kiváló minőségű eszpresszót kínáló kávézóknak, coffee shop-oknak és éttermeknek.

A rozsdamentes acélból és fából készült kávétömörítő tamper rendkívül higiénikus és tartós, valamint nagy súlyának és ergonomikus formájának köszönhetően könnyen tartható a kézben.

Az optimálisan töltött portafilter szabályai

Az őrölt kávé elosztása a tamper segítségével az egyik legfontosabb lépés a portafilter optimális megtöltése során. Először arra kell figyelni, hogy az őrlés során a hordozót előre-hátra mozgassuk, mivel így a kávé egyenletesen osztható el. Ezután a frissen őrölt eszpresszót óvatosan összenyomjuk a portafilterben a tamper segítségével. Végül a felületet eszpresszó elosztóval simítjuk le.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK