Ellenőrzött minőség

Grill lapok

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!

1 - 24 az 59 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 3

A Royal Catering elektromos grill lapja ideális professzionális vendéglátóipari használatra. A grill lapok tervezése során a gyártók nagy figyelmet fordítanak a kiváló minőségű rozsdamentes acél használatára, amely lehetővé teszi a könnyű tisztítást és garantálja a készülékek hosszú élettartamát. Ebben a kategóriában vendéglátóipari felszereléseink közül Ön is megtalálja a tökéletes grill lapot vendéglátóipari vállalkozása számára. Egy rozsdamentes acél grill lap megkönnyíti a munkavégzést a professzionális konyhákban. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült grill lap segítségével ízletes grillezett ételeket szolgálhat fel vendégeinek.

Grill lap professzionális vendéglátóipari használatra

Legyen szó gáz grill lapról vagy elektromos grill lapról, ebben a kategóriában megtalálja az ideális eszközt a finom lakomákhoz. A profi grill lappal nem jelent gondot többé a tökéletes hamburgerek, steakek vagy hússzeletek elkészítése. A modern vendéglátóipari grillek méreteik és teljesítményük tekintetében különböznek, de közös bennük, hogy mind kiemelkedő ár-érték arányt kínálnak. A jól bevált technológiának köszönhetően az elektromos grillek rendkívül strapabíróak, így optimálisak az intenzív vendéglátóipari igénybevételre. A grill lapok ideálisak húsok sütésére, valamint zöldségek és halak ízletes elkészítésére.

A professzionális grill lapok előnyei:

  • rugalmasan használhatók bármilyen grillezett ételhez
  • minden gáz vagy elektromos grill kiváló minőségű rozsdamentes acélból van
  • tartós és robusztus kidolgozás professzionális használatra

A sokoldalú grill praktikus eszköz minden konyhába. A grillező rendkívül sokoldalúan használható, például finom hamburger húspogácsák elkészítéséhez is. A kiváló minőségű grillsütővel puha és ropogós grillezett ételeket készíthet és szolgálhat fel vendégeinek. A rozsdamentes acél grill lap ma már minden professzionális konyha alapfelszereltségéhez tartozik.

Elektromos vagy gáz grill lap – tökéletes felszerelések profi konyhákba

Miután átnyomta a friss húst a húsdarálón, és elkészítette a kör alakú húspogácsákat, a séf egy grill lap segítségével pillanatok frissen grillezett hamburgerrel kínálhatja vendégeit, akik el lesznek ragadtatva a finom eredménytől! A modern elektromos grill változatosan használható és megkönnyíti a munkát a vendéglátóipari konyhákban. Az elektromos vagy gázüzemű grill lappal változatos grillkülönlegességeket készíthet vendéglátóipari vállalkozásában. A vas grillek segítségével a séfek teljes mértékben igazodhatnak a vendégek igényeihez.

A ropogós csirkemelltől kezdve a lédús argentin marhasteakig, egy modern grill lapon könnyedén készíthet el bármilyen ételkülönlegességet. Számos modell esetében a teljesen automatikus hőmérséklet-szabályozás gondoskodik a termosztáttal beállított hőmérsékletet fenntartásáról. A grill lap hőmérséklete a grillezendő ételnek megfelelően állítható be. A beállított hőmérséklet az előmelegítés után állandó marad, és kiváló grillezési eredményeket garantál. A rugalmas beállítási lehetőségek és az egyenletes grillezési hőmérséklet elengedhetetlenek az ízletes eredményekhez. A modern grill lap segítségével a szakácsok ínycsiklandó fogásokkal örvendeztethetik meg vendégeiket.