Tétel: EX10011694

|

Modell: RC-GG35020

Gázgrill - 35x40 cm - sima - 3100 W - földgáz - 0,02 bar

141 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy felület - a 35x40 cm-es grill lapon rengeteg hely áll rendelkezésre a grillezett ételek számára 
  • erőteljes - 3100 W-os teljesítmény biztosítja a gyors hőtermelést
  • hatékony - sima grill lap különböző ételek elkészítéséhez
  • alacsony zsírtartalom - egészséges és kalóriaszegény grillezés a kicsepegő zsírnak köszönhetően
  • könnyen kezelhető -  rozsdamentes acél, kivehető csepptálca és a fröccsenés-védelem

TERMÉK LEÍRÁSA

Tiszta gázgrill a tökéletesre sült specialitásokhoz

A royal_catering-nek, a kiváló minőségű vendéglátóipari felszerelések szakértőjének RC-GG35020 gázgrillje nélkülözhetetlen főzőeszköz éttermek, kávézók, snack bárok, food truck-ok, partiszerviz cégek számára, vagy az otthoni konyhába. Kompakt formájának köszönhetően a grill lap rugalmasan használható kül- és beltéren egyaránt.

Professzionális grillsütő a royal_catering-től

A rozsdamentes acél gázgrill egy oldalsó és hátsó fröccsenés-védelemmel rendelkezik, ami megvédi az ételeket a széltől, a hőveszteségtől, továbbá megakadályozza, hogy az ételek leessenek vagy, hogy a zsír lefröccsenjen. A ház tartós rozsdamentes acélból készült, amely kiválóan ellenáll a korróziónak és könnyen tisztítható.

A grill sütő 35x40 cm méretű rozsdamentes acél grill lapja sima felülettel rendelkezik, és tökéletesen vezeti az égő hőjét az ételekre. A kiváló minőségű anyagok megakadályozzák, hogy a professzionális gázgrill a hő hatására eldeformálódjon.

A modern gáz grill földgázzal, és 0,02 bar nyomással működik. A nagy teljesítményű, 3100 W-os fűtőelemnek köszönhetően gáz grill gyorsan eléri az optimális grillezési eredményekhez szükésges üzemi hőmérsékletet.

A gáz grill egy kivehető zsírtálcával rendelkezik, amelybe a felesleges zsiradék folyik a sütés során, vagyis az egészséges és zsírszegény grill ételek garantáltak. A tálca könnyen eltávolítható és tisztítható. Az eszköz stabilitását csúszásmentes gumilábak biztosítják, amelyek megvédik a munkafelületet a karcolódástól.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények