Trustpilot
Akciós
(6) értékelés

Sörfőző készülék - 30 liter - 2500 Watt

126 990,00 Ft 180 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10010891

|

Modell: RCBM-40N

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Szállítási idő kb. 1-4 munkanap
Főbb jellemzők
  • komplett sörfőző készlet igény szerint manuális, illetve automatikus működéssel, 9 menthető programmal
  • automatikus funkicó és menthető programok - tökéletes kezdő sörfőzők számára is
  • felhasználóbarát érintőképernyő, LCD-kijelző a hőmérséklet, teljesítmény, illetve főzési idő szabályozásáért
  • nagy teljesítményű 2500 Wattos fűtőelem, amely precízen szabályozható 0,1 100 °C között
  • egyszerű kezelhetőség - cserélhető gabonatartály, keringető szivattyú és csap, rozsdamentes acél felhasználásával
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.3

6 értékelés alapján

Rendezés :

előző év Közzétéve Expondo Poland

Nagyon elégedett vagyok a vásárlással.

A hagyományos edényben, égőn végzett cefrézéshez képest ebben a vízforralóban a főzés igazi élvezet. Csak a bazooka szűrő nem hatékony, gyorsan eltömődik, és az ugrálás utáni szűrési módot módosítani kell, különösen granulátum használata esetén. ajánlom a terméket.

Válasz tőle

Köszönöm véleményét. A JÓ ötlet az, amit nagyon szeretünk! Megnézzük, és mindent megteszünk a megvalósításáért!
Eredeti értékelés megjelenítése

11 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Azt teszi, amit tennie kell!

A rendszer olyan, mint a tipikus Grainfather kazánokban, csak olcsóbb, én a 8. kazánnak tartottam (és ebben a kazánban 1), de kézi üzemmódban, és meg kellett szoknom a berendezést, hogy megnézzem, azt csinálja-e, amit kell. megtenni, tehát pozitívum: - meghatározott ideig tartó automatikus fűtés - a mágneses szivattyú önmagát keveri, aminek köszönhetően a maláta nagyobb hatásfoka érhető el - melegítés után a malátát könnyen ki lehet vinni a polcra bojler és víz öntésével a maradék cefrét eltávolítjuk, csak a héj marad meg - a teljes folyamat automatikus beállításának lehetősége Hátrányok: - a hőmérséklet érzékelő 2 fokkal alacsonyabbat mutat (állandóan magas hőmérsékletről van szó, tehát könnyen állítható és nem okoz problémát) - nincs hűtőspirál a készletben (nem kötelező, de javítja a főzet ízét) - a bazooka szűrő túl rövid és könnyen eltömődik, annak ellenére, hogy a granulált zacskót használják hoppá, segítenem kellett neki egy kicsit Összesített értékelés: Nagyon jó, nem kell úgy állni mellette, mint egy fazéknál, kevergetni és szabályozni a hőmérsékletet, a következő adag mérésénél beállítom az automata üzemmódot és megyek nézni a sorozat :)

Válasz tőle

Köszönöm a pozitív és biztató véleményedet. Reméljük, hogy a jövőben is tudunk segíteni céljai elérésében. Szép napot!
Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Nagyon jó készülék elérhető áron

Ok, eddig csak kétszer használtam a készüléket, de pontosan azt csinálta, amit kellett volna. Kiváló! Mivel kezdetben volt néhány probléma a készülékkel, majd cserélnem kellett, így azt is elmondhatom, hogy a támogatás hibátlan és barátságos. Mindent egybevetve egy jól kidolgozott ügy. Már nagyon várom a további sörfőzési napokat, mert ez az eszköz nagyban megkönnyíti a munkát, és utána tovább tesztelhetem. De ettől függetlenül elmondhatom, hogy a készülék jól vagy nagyon jól van megcsinálva, a szivattyú jól működik és a hőmérséklet is tartható.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

A sörfőzési folyamat automatizálása az elejétől a sörsörlé forralásának végéig

Bemutatkozás 2021 elején kezdtem el időnként magáncélú sört főzni. Regisztrálás a vámnál Ehhez először regisztráltam a projektet a vámnál. 200 liter Németországban magánhasználatra adómentes. Ezt jelenti az illetékes vámhivatalnak. Motiváció Ezt egy fazékkal és erjesztővödörrel kezdtem. Ez rendben van, de most azt akartam, hogy kényelmesebb legyen. Különböző főzőüstökbe néztem és ezt a bográcsot választottam.Mivel csak magáncélra főzünk időnként, a 30 literes változat is elegendő.CsomagolásA bogrács nagyon biztonságosan becsomagolva érkezik haza. Egyes összeszerelési alkatrészek, például a cefre cső a tetején, a fedél alatt találhatók. Itt találja a kezelési útmutatót is (többnyelvű). A telepítés egyszerű. Műszaki A töltési mennyiség literben és gallonban (USA) a vízforralóba van bélyegezve. Ez megkönnyíti a víz célzott feltöltését.A belső vödör, amelyben az elhasznált gabona található, forgó mozdulattal a felső szélén gyűrűbe akasztható. Ez megkönnyíti a sörét: a sörcefrét kiszívják az aljára, majd a csőben oldalirányban kifolynak. A tetején van egy szelep, amelyen keresztül az áramlást szabályozzák. Ezután a sörcefrét egy tömlőn keresztül az üvegfedélen lévő lyukon keresztül pumpálják, és minden folyamatosan mozgásban van. Mely főzési lépéseket veszi át a bogrács? A folyamathoz a programozó egységet használjuk. Itt 9 receptet menthet el, mindegyik 9 lépéssel. A recepteken számok vannak, és listába írod, hogy melyik szám mit jelent. Alternatív megoldásként manuálisan is főzhet. Amint a cefre felforrt, a gép automatikusan jelzi a komló hozzáadását.A sörcefre forrásának befejeztével egy hűtőhurkot helyeznek a kannába. A miénk 10 hurok. Ezután a sörcefre körülbelül 30 perc alatt lehűl 30-20 fokra a legnagyobb töltési mennyiség mellett. Most hagyja, hogy a sörlé a csapon keresztül az erjesztő vödörbe folyjon, és megkezdődik az erjesztés. Így szabad kezet kap, és a folyamat automatikusan lefut. A hőmérséklet 0,1 C/F fokos lépésekben állítható, a fűtési teljesítmény pedig 100 W-os lépésekben. A paraméterek, amelyekkel dolgozik, a fűtési teljesítmény, az idő és a hőmérséklet. A vezérlés nagyon precízen működik és ismétlődő főzési eredményt kap.Nem feltétlenül kell mindig teletölteni a kannát, kisebb mennyiséget is lefőzhet Utókövetési költségek A vízforraló mellett szükség van egy hűtőkanalara is. Van egy 10 hurkos, 26 cm átmérőjű komlózacskónk vagy szitánk. A komlót a cefre főzésekor adjuk ide. Ez megtakarítja a komlóiszapot a kannában és megkönnyíti a tisztítást.Ha szükséges, a kannát kívülről takarja le szigetelő szőnyeggel. Ezáltal a kazán hőmérséklete állandóbb marad.. Következtetés Olyan főzőrendszert kap otthon, amely akár 25 liter sört is képes lefőzni egy menetben. A főzési folyamat az erjedésig automatizált. A kidolgozás nagyon tiszta, minden hibátlan.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Nagy megkönnyebbülés sörfőzés közben

Bemutatkozás 2021 elején kezdtem el időnként sört főzni magáncélra. Regisztrálás a vámnál Ehhez először regisztráltam a projektet a vámnál. 200 liter Németországban magánhasználatra adómentes. Ezt jelenti az illetékes vámhivatalnak. Motiváció Ezt egy fazékkal és erjesztővödörrel kezdtem. Ez rendben van, de most azt akartam, hogy kényelmesebb legyen. Különböző sörfőző üstökbe néztem, és ezt a vízforralót választottam. Mivel csak időnként főzünk magáncélra, a 30 literes változat is elegendő. Csomagolás A vízforraló nagyon biztonságosan csomagolva érkezik haza. Egyes összeszerelési alkatrészek, például a cefre cső a tetején, a fedél alatt találhatók. A kezelési útmutató (többnyelvű) is itt található. Az összeszerelés egyszerű. Műszaki információk A vízforraló fel van tüntetve a töltési mennyiségekkel literben és gallonban (USA). Ez megkönnyíti a víz célzott feltöltését. A belső vödör, amelyben az elhasznált gabona található, forgatással a felső szélén lévő gyűrűbe akasztható. Ez megkönnyíti a tisztítást. A sörcefrét az alján szívják ki, majd a csőben oldalirányban távoznak. A tetején van egy szelep, amelyen keresztül az áramlást szabályozzák. A sörcefrét ezután egy tömlőn keresztül az üvegfedélen lévő lyukon keresztül pumpálják, és minden folyamatosan mozgásban van. Melyik főzési lépéseket veszi át a vízforraló? A vízforraló átveszi a teljes főzési folyamatot az első melegítéstől a sörcefre forrásának végéig. A folyamathoz a programozó egységet használjuk. Itt 9 receptet menthet el, mindegyik 9 lépéssel. A recepteken számok vannak, és listába írod, hogy melyik szám mit jelent. Alternatív megoldásként manuálisan is főzhet. A gép automatikusan jelzi a komló hozzáadását, ha a cefre felforrt. Miután a sörcefre felforr, egy hűtőhurkot helyezünk a vízforralóba. A miénk 10 hurok. Ezután a sörcefre a legnagyobb töltetmennyiséggel körülbelül 30 perc alatt lehűl 30-20 fokra. Most a sörcefrét a csapon keresztül az erjesztő vödörbe engedik, és megkezdődik az erjedés. Így a kezei szabadok, és a folyamat automatikusan lefut. A hőmérséklet 0,1 C/F fokos lépésekben állítható, a fűtési teljesítmény pedig 100 W-os lépésekben. A paraméterek, amelyekkel dolgozik, a fűtési teljesítmény, az idő és a hőmérséklet. A vezérlés nagyon pontosan működik, és ismétlődő főzési eredményt kap. Nem feltétlenül kell mindig teletölteni a kannát, kisebb mennyiséget is lefőzhetsz. Utókövetési költségek A kazánon kívül szükség van egy hűtőkanalara is. Nálunk van egy 10 hurkos és 26 cm átmérőjű. Komlózsák vagy szita. A komlót a cefre főzésekor adjuk ide. Ez megtakarítja a komlóiszapot a vízforralóban, és megkönnyíti a tisztítást. Ha szükséges, fedje le a kazán külsejét szigetelő szőnyeggel. Ezáltal a kazán hőmérséklete állandóbb marad. Következtetés Egy olyan főzőrendszert kap otthon, amely akár 25 liter sört is képes lefőzni egy menetben. A főzési folyamat az erjedésig automatizált. A kidolgozás nagyon tiszta, minden hibátlan.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo France

Kiégett a tartály alsó tömítése

A gép jó minőségű, de az első főzés után a tartály alján lévő tömítés leégett. Már nem tudom használni a tankot e tömítés nélkül, és nem tudom, hol találok. Kérlek segíts!

Válasz tőle

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk. Szeretnénk Önnek segíteni, és folyamatosan fejlődünk, de szeretnénk a segítségét kérni, hogy a jövőben ne ismétlődhessen meg a probléma. Együtt eljutunk odáig.
Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket