Akciós

Tétel: EX10011629

|

Modell: RC-PM180Q

Tésztagép - 17 cm - 0,5 - 3 mm - manuális - vágóeszköz eltávolítható

12 590,00 Ft 17 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – nyújt és vág különböző tésztákat 1,5 és 6,6 mm szélesség között a friss tagliatelle, fettuccine és tagliolini érdekében
  • állítható – tésztavastagság hét fokozatban állítható 0,5 és 3 mm között
  • biztonságos – állítható csavarbilincs tartja a tésztagépet akár 7,2 cm vastagságú asztallapon
  • rozsdamentes acél – kiváló minőségű ház ellenáll a rozsdának és korróziónak
  • könnyen karbantartható – nagyon tartós és egyszerűen tisztítható anyagok

TERMÉK LEÍRÁSA

Friss tészta egy kézmozdulat alatt a fényes tésztagéppel

Akár étteremben, trattoriában vagy otthoni konyhájában: Az univerzális RC-PM180Q tésztagép a Royal Catering-től, a kiváló minőségű vendéglátóipari felszerelések specialistájától, egy univerzális segítő, ha gyorsan kell különböző tésztákat gyártani. Gyorsítsa fel a vállalati munkafolyamatot és takarítson meg értékes időt és pénzt.

Tagliatelle, Fettuccine vagy Tagliolini a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közé tartozó tésztagyártó géppel

A sokoldalú tésztagéppel az erőfeszítő tésztanyújtás már a múlté. A tésztabehúzó alul a két henger között 17 cm széles. Szórja meg a tésztát liszttel, hogy ez ne ragadjon a hengerekhez vagy ne szakadjon el, majd kezdje el tekerni a kézi hajtókart. Majd állítsa be a hét fokozatban, 0,5 és 3 mm között állítható tésztavastagságot a tekerőgomb segítségével és hajtsa újra meg a kart. Ezt a folyamatot ismételje meg, míg a tészta eléri a kívánt vastagságot.

A tészta tényleges előállítása a tésztagyártó gép tetejére felszerelt vágószerszámmal kerül elvégzésre: Attól függően, hogy házi készítésű tagliolini-t (1,5 mm), tagliatelle-t vagy fettuccine-t (6,6 mm) szeretne felszolgálni, tekerje át a már előzőleg kinyújtott tésztát a megfelelő vágókéseken. Ehhez csak dugja át a hajtókart a megfelelő lyukba. A kész tésztát ezután felakaszthatja szárításhoz vagy rögtön ki is főzheti frissen. Buon appetito!

A magas minőségű nemesacélból és nikkelezett acélból készült tésztagyártó gép nem csak tartós, hanem ellenáll a rozsdának és korróziónak is. Vágóeszköz és hajtókar könnyen eltávolítható és tisztítható. A négy csúszásmentes gumiláb, valamint az állítható csavarbilincs, mely akár 7,2 cm asztalvastagságig használható, garantálja a maximális stabilitást és a mindig biztonságos tésztatermelést.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK