Akciós

Tétel: EX10030593

|

Modell: SBS-ML-5000

Emelőmágnes - 5.000 kg

548 990,00 Ft 737 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes - maximális emelőerő 5.000 kg-ig
  • biztonságos – biztonsági mechanizmus megakadályozza a véletlen kioldást
  • terhelhető - húzóerő 15.000 kg-ig
  • mobil - áram nélkül használható
  • egyszerű - kézi kar a mágnes aktiválásához

TERMÉK LEÍRÁSA

Erős emelőmágnes ipari és kereskedelemi használatra

A Steinberg Systems SBS-ML-5000 emelőmágnese ideális ferromágneses anyagok szállítására. Az erőteljes emelőmágnes lenyűgöz 5.000 kg-os teherbírásával, egyszerű és biztonságos kezelhetőség mellett. Ezáltal a hatékony emelőmágnes széles körű alkalmazási lehetőséget kínál és garantálja a megbízható munkavégzést sokféle logisztikai kihívásoknál.

Rugalmas és erőteljes emelőmágnes a Steinberg Systems-től

Az emelőmágnes egy nagy energiatartalmú neodímium mágnessel rendelkezik. Ez az állandó mágnes a világon a legerősebb. Ezáltal a ferromágneses terhek, mint acéltartók vagy személygépkocsi karosszériák 5.000 kg-ig probléma mentesen megemelhetők. Targoncákkal és fogókarokkal ellentétben a mágneses szállítás védi a munkadarab felületét.

Különösen a gyors és egyszerű kezelhetőségének hála a emelőmágnes lenyűgöző. A kompakt és könnyű készüléket csak a munkadarab közepére kell helyezni. A mágnes ezután a kar elforgatásával aktiválódik. Az emelőképesség áram hozzáadása nélkül kerül kifejlesztésre.

Különböző formájú munkadarabok szállíthatók az emelőmágnessel. A közönséges lapos anyagok mellett kerek munkadarabokat is emelhet vele, mint például fémcsöveket, acéltartókat vagy hatalmas ferromágneses hengereket. Egyenetlen felületek vagy szennyeződés csökkentheti az emelőképességet.

Az emelőmágnessel való munkavégzés nem csak védi az anyagot, hanem nagyon biztonságos is. A kopásodás mentes mágnes áram nélkül működik. A kábelmentes munkavégzés rugalmas és minimalizálja a hibaforrásokat. Ezen felül az eszköz egy biztonsági mechanizmussal is rendelkezik, mely a kar véletlen kioldását megakadályozza. Az 15.000 kg-os szakítóerő maximális biztonságot nyújt a munkahelyen.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK