Burgonya szeletelő

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 9 az 9 termék

A szűrésre nincs találat!

A Royal Catering a burgonya szeletelőval egy olyan készüléket fejlesztett ki, amellyel gyerekjáték a burgonya vagy más alkalmas gyümölcsök és zöldségek egyforma és egyenletes hasábokra vágása mártogatáshoz vagy a burgonya további feldolgozáshoz. Kifejezetten professzionális használatra tervezték éttermi konyhákban, menzán és büfékben. A legfinomabb rozsdamentes acélból való gyártásának köszönhetően a burgonya szeletelő nagyon strapabíró, és úgy tervezték, hogy tartós legyen. Nézze meg még ma az expondo webáruházát, és biztosítson egy kiváló krumplivágót étterme számára

Kiváló minőségű sültkrumpli-vágók a Royal Catering-től

A hasábburgonyavágó rozsdamentes acélból készült, helytakarékos konyhai segédeszköz. A készüléket kézzel, egy karos szerkezeten keresztül működtetik. A zöldségeket vagy gyümölcsöket a tartóba helyezik, és az éles pengék csíkokra vágják. Három különböző vágásvastagságú (8 x 8, 10 x 10 és 12 x 12 mm) késbetétet tartalmaz. A kiváló minőségű késbetétek pontos vágási éleket garantálnak, és gyorsan és egyszerűen cserélhetők. A burgonya szeletelő munkapultra és falra is felszerelhető, és hűen megfelel a Royal Catering hírnevének, mint a praktikus, olcsó és kiváló minőségű termékek gyártója. Így a Royal Catering sültkrumplivágója nemcsak pragmatikus működési módjával, hanem tetszetős kialakításával is meggyőző. A kiváló minőségű kivitelezés mellett mindig ügyelünk arra is, hogy a sültkrumpli-vágóink különösen könnyen kezelhetők legyenek, és semmilyen tekintetben ne maradjanak el az ergonómiai szabványoktól. Ha olcsó, de kiváló minőségű konyhai eszközök gyártásáról van szó, a Royal Catering vendéglátóipari forgalmazó az első választás. A Royal Catering más kiváló minőségű rozsdamentes acéltermékek, például az olcsó Bain Marie készlet mellett a Royal Catering a hagymaszeletelők praktikus választékát is kínálja, amelyek nálunk az ExpondoShopban kaphatók. Nézzen szét OnlineShopunkban, és találja meg a tökéletes kiegészítőt konyhájába!

Rozsdamentes acélból készült burgonya szeletelő - a te konyhádban is kötelező darab!

Az Expondos hasábburgonya vágó kiváló minőségükkel és kivitelezésükkel rendelkeznek. A sültkrumplivágó készülékek anyaga polírozott, eloxált alumínium és rozsdamentes acél. Ez azt jelenti, hogy még intenzív és nagymértékű használat mellett sem romlik a készülék állapota. Mindig számíthat tiszta és pontos termékekre. Különösen a vendéglátóiparban a rozsdamentes acél használata kiemelkedő szerepet játszik, mivel tulajdonságai különösen tiszta kivitelezést tesznek lehetővé, a szagok és/vagy ízek keveredése nélkül. Ha a vendéglátóipar hektikus mindennapjaiban a dolgok kicsit mozgalmasabbá válnak, értékelni fogja a Royal Catering konyhai- és főzőgépek felhasználóbarát működését. Nem csak a sültkrumpli-vágóink ragyognak a teljesítménytől! Kézi működtetésű paradicsomszeletelőink különösen éles pengéikkel is lenyűgöznek, amelyek többszöri intenzív használat után is megőrzik élességüket és pontosságukat. Ezekkel a szeletelőkkel biztosan bármilyen gyümölcsöt és zöldséget könnyedén feldarabolhat! Válasszon még ma egy sültkrumpli-vágót az expondo-tól, és emelje vendéglátóipari vállalkozását a következő szintre. Látogasson el online áruházunkba még ma, és gazdagítsa konyháját egy új krumplivágóval!