Trustpilot

Hagymaszeletelő

Inspirálódjon az expondo blogjával!

A Royal Catering hagyma aprítóját kifejezetten professzionális használatra fejlesztették ki éttermekben, étkezdékben vagy nagykonyhákban, hogy megkönnyítse a hagyma, a különböző gyümölcsök vagy zöldségek finom szeletekre szeletelését. A legjobb rozsdamentes acélból készült hagyma aprító nagyon tartós és tartósnak készült. Függőleges kialakításának köszönhetően ez a készülék különösen helytakarékos és robusztus. Nézzen szét még ma az expondo webáruházában, és biztosítsa profi hagyma aprítóját!

Rozsdamentes acél hagyma aprító a Royal Catering-től - az Ön konyhájába is

A hagymavágáshoz helyezze a vágandó ételt a mellékelt tartóra, és a kézi karos mechanizmus segítségével tolja át az extra éles késeken. A gumírozott lábaknak köszönhetően a biztonságos állás garantált. A hagyma aprító minden nagykonyhában, étkezdében, büfében, étteremben, cateringben vagy rendezvényeken használható. A Royal Catering hagyma aprítója pontosan 9 mm széles szeleteket készít (a késkészletek kétszeri behelyezésével 4,5 mm-es szeletelés is lehetséges), és legfeljebb 8 cm átmérőjű hagymához és hasonló gyümölcsökhöz vagy zöldségekhez alkalmas. Egy további pengekészletet tartalmaz a szállítás. Függőleges kialakításának köszönhetően a hagyma aprító nagyon helytakarékos konyhai eszköz, amely ideálisan elhelyezhető a munkaasztalon. Így a Royal Catering hagyma aprítója nemcsak pragmatikus működési módjával, hanem tetszetős kialakításával is megnyerő. Ha olcsó, de kiváló minőségű konyhai eszközök gyártásáról van szó, a Royal Catering vendéglátóipari beszállító az első választás. Más kiváló minőségű rozsdamentes acéltermékek, például az olcsó rozsdamentes acél mosdók mellett a Royal Catering a hagyma aprítók praktikus választékát is kínálja, amelyek nálunk az ExpondoShopban kaphatók. Nézzen szét webáruházunkban, és találja meg a tökéletes kiegészítőt konyhájához!

A hagyma aprító - hűséges társ az Ön konyhájában is

Az expondo webáruházban található hagyma aprítók kiváló minőségű kivitelezésükkel, valamint rozsdamentes acél és polírozott eloxált alumínium használatával nyűgöznek le. A használt pengék különleges élessége egy másik pozitívum, ahogy az is, hogy intenzív és nagy igénybevétel után sem veszítenek semmit az élességükből és a pontosságukból. Ez is jelzi, hogy a Royal Catering megfelel a vendéglátóipar prémium beszállítójaként szerzett hírnevének. A rozsdamentes acél használata higiénikus munkafelületet is biztosít, ahol az étel minőségének bármilyen szennyeződés miatti romlása kizárt. Mivel egy nagy konyhában vagy általában egy étteremben a dolgok stresszesek lehetnek, nagy előny a különösen könnyen kezelhető konyhai gépek vagy főző gépek használata. Ilyenkor tanulja meg igazán értékelni a Royal Catering konyhai eszközeinek különösen felhasználóbarát kezelhetőségét! A hagymaszeletelő tisztítása ugyanolyan egyszerű, mint a sok más vágóeszköz, például a paradicsomszeletelő tisztítása. Még egy egyszerű kereskedelmi tisztítószer is elegendő ennek a nagy teljesítményű eszköznek a megtisztításához, megnyitva az utat a további használat előtt. Vásároljon hagyma aprítót az expondo-tól még ma, és bővítse hasznos konyhai eszközeinek repertoárját!