Trustpilot
Akciós
(8) értékelés

Eszpresszógép - 20 bar - 2,5 literes víztartály

84 390,00 Ft 157 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10011888

|

Modell: RC-BCPM01

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Szállítás várhatóan május 2., csütörtök
5% Kedvezmény legalább 3 azonos termék vásárlása esetén, és 10% Kedvezmény legalább 5 termék vásárlása esetén!
Fix ár
Termékenként
Kedvezmény
84 390,00 Ft
84 390,00 Ft
0%
253 170,00 Ft
80 170,50 Ft
5%
421 950,00 Ft
75 951,00 Ft
10%
Főbb jellemzők
  • nagy teljesítményű - a gép 20 bar nyomással és 1450 W teljesítménnyel működik
  • praktikus - nagy víztartály és intelligens hőmérséklet szabályozás 
  • flexibilis - a dupla és a szimpla kifolyónak és a kivehető víztartálynak köszönhetően
  • könnyen kezelhető - eltávolítható elemekkel és a mellékelt tisztító szettel
  • tartós - a kiváló minőségű kivitelezésnek és az tartós anyagoknak köszönhetően
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


3.9

8 értékelés alapján

Rendezés :

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

kiábrándító

Az eszpresszógép egyáltalán nem felel meg a reklámban szereplő ígéreteknek. Mindenekelőtt a kezelési útmutató nem megfelelő, és az interneten található videók sem segítenek. Három napja használom a gépet, és egyetlen jó kávét sem tudtam készíteni. Szégyennek tartom, ha hagyom, hogy a vásárlók utasítások nélkül ráüljenek a termékre.

Válasz tőle

Köszönöm véleményét. Folyamatosan dolgozunk termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésén.
Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo France

Nagyon boldog

Az eszpresszó kávé szerelmese lévén olyan gépet kerestem, amivel jó kávét készíthetek. De nem iszom állandóan, én sem akartam őrült összeget befektetni egy félprofi gépbe. Tekintettel a termék meghirdetett minőségére és a versenytárshoz viszonyított árára (főleg, hogy akciósan kaptam), még mindig szkeptikus voltam, és bevallom, hogy hezitáltam néhány napig. Ami késztetett a lépésre, az a webhely és a márka hírneve volt, amelyeket jól értékeltek. És azt is mondhatnám azonnal, hogy végül nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal. Kezdjük magával a termékkel. Jól becsomagolva, időben érkezett, nem sérült és tökéletesen működik. A gép rozsdamentes acélból készült, könnyen kezelhető, külső megjelenése igazán minőségi és súlya is van. Az élettartamról jelenleg nem tudok mit mondani, de a vásárlás előtt a témával foglalkozó szakértői oldalak után úgy tűnik, hogy ezen a szinten nincs igazi különbség a félprofi gépek között. Mindenesetre szükség esetén garancia van rá. Most a legfontosabb: jó a kávé? Nos, ez a vásárolt szemes kávétól, a daráló beállítási módjától függ (egy kis gyakorlást igényel, hogy megtaláljuk a megfelelő adagot, mint minden ilyen típusú gépnél), és az Ön igényeitől is. Mint mindenki, én is ittam már egy eszpresszót egy bárban, és a házi eszpresszóim minősége hasonló, ami megfelel annak, amit kerestem. Jelenlegi állapotában csak ajánlani tudom ezt a presszógépet.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo France

Elégedett vásárló

Nem az én stílusom, de szánok néhány percet, hogy kommentáljam a tapasztalatomat. Az RC-BCPM01 espresso kávéfőzőt „kénytelenül” rendeltem meg, mert ebben az árkategóriában viszonylag egyedül kínál presszót, darálót, rozsdamentes bevonattal. Néhány nap múlva türelmetlenül elmentem elolvasni a véleményeket, és meglepetésemre sok negatívat. Megijedtem és megbántam a rendelésemet. De valójában a gép gyorsan megérkezett kronoposttal. Kicsomagoláskor jól néz ki a gép, különösen a perkolátor kar lep meg minket, nehéz és profi formátumú. A gép gyorsan felmelegszik, gyorsan lefőzheti a kávéját vagy felszívhatja a forró vizet. A daráló oldala tökéletes a frissen őrölt kávé elfogyasztásához, ami egy jó eszpresszó elengedhetetlen eleme. Furcsa módon az oldal technikai lapján nem szerepel! Röviden: ezen az áron az egyén, aki jó kávét szeretne, de nincs 600 eurója más márkákra, kényeztesse magát. Nagyon jó ár-érték arány. Ráadásul ehhez a géptípushoz nem túl zajos és nem is rezeg! Néhányan sajnálják, hogy nincsenek túlnyomásos szűrők. Valójában az ilyen típusú szűrők csak akkor eldugulnak el, és akkor szállítják a kávét, amikor akarja, és nem akkor, amikor akarja. Nagyon meg vagyok elégedve a klasszikus eszpresszószűrőkkel is (amelyeknek időre van szükségük a formázáshoz és a préseléshez, hogy jó eszpresszót készítsenek. Vannak, akik sajnálják a kézikönyv hiányát). Egyszóval ebben az árkategóriában ebben a minőségben ez az egyetlen, és nagyon jól teszi! Az idő múlásával most [használjon szűrt vizet!]. [PS: ezt a megjegyzést senki nem rendelte tőlem, meghagyom, mert neked is tudni kell, mikor vagy elégedett!]

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Switzerland

Jó de...

Hiányzik a malom automatikus adagolása, hogy könnyen meglegyen a megfelelő adag minden őrléshez

Válasz tőle

Köszönöm a pozitív és biztató szavaidat. Várjuk, hogy segíthessünk cselekvésben és céljai elérésében. Szép napot !
Eredeti értékelés megjelenítése

8 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Slovakia

Nagyon jó minőségű és kiváló kávéfőző az árért. 🙏🏻👌🏻☕️

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo France

Inkább elégedett

6 hónapja rendeltem meg ezt a gépet. A magam részéről elégedett voltam. Elsősorban a házhozszállítástól, majd a gép esztétikájától. Kis hátránya azt tapasztalom, hogy a kávé hőmérséklete nem megfelelő. 6 hónap elteltével problémába ütköztem a darálóval, amely eltömődött (valószínűleg maradék a kávéban). Mivel nem tudtam magam kiadni, felvettem a kapcsolatot az Expondóval, aki nagyszerűen aktiválta az értékesítés utáni szolgáltatást. Így a készüléket nekem költségmentesen kellett javításra küldenem. Eddig jó. Kivéve, hogy amikor a vevőszolgálat (gyártótól) visszatért, a gép rosszul volt becsomagolva, és a javítás során mindenhol tönkrement a törött víztálca és sokk. Röviden: visszautasítom a visszaküldött terméket, és felveszem az Expondóval, aki jóváírást, ugyanazon termék újra cseréjét vagy részleges visszatérítést ajánl fel, és a kukát is kicserélik. Új terméket választottam. Végül nagyon jó szolgáltatás az Expodo-tól probléma esetén, remélem nem lesz gond, főleg a gyártó vevőszolgálatával, aki láthatóan nem tudja, hogyan kell megjavítani... Még mindig értékelem 4/5 az árért, szerintem teszi a dolgát.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Italy

rohanás

Használati útmutató gyakorlatilag nem létezik. Az értékelést mint mindig túl korán kérték

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Hungary

Fürdőgép

Nincs megjegyzés.

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket