Tétel: EX10010403

|

Modell: RCVG-28E

Vákuumozó készülék - 175 W - 28 cm - Rozsdamentes acél/ABS

28 299,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • Élelmiszerek, kozmetikumok, elektronikai alkatrészek és egyéb termékek légmentes csomagolására
  • Sous Vide párolásra és pácolásra alkalmas
  • Növeli a tarthatóságot és megőrzi az aromát különféle fűszereknél, kávénál, vagy teánál
  • Helytakarékos tárolást teszi lehetőéve / Maximális zsák szélesség akár 28 cm
  • Forrasztási varrat 3 mm / Rozsdamentes acél burkolat, ABS bevonattal
  • Intuitív érintőképernyő LED kijelzővel / Négy funkció: automatikus vákuumozás, stop, kézi vákuumozás, forrasztás

TERMÉK LEÍRÁSA

Óvja élelmiszereit, és hosszabbítsa meg a frissességüket az RCVG-28E vákuumozó készülékével. Hús, zöldség, fűszer vagy akár szósz, mind tovább friss marad légmentes környezetben, és így éttermében vagy szállodájában hosszú időn keresztül tárolhatja. Emellett más termékeket is, mint például kozmetikumokat, vagy elektronikai alkatrészeket is tud por és piszokmentesen tárolni, mindezt helytakarékosan.

A Royal Catering RCVG-28E vákuum csomagoló készüléke kiszívja a zsákból a levegőt, amibe a terméket előzőleg behelyezte. A záró mechanizmus biztosítja, hogy a zsák ne sérüljön meg, és a levegő el tudjon szabadulni. A táska mérete egyedileg megválasztható, maximálisan 28 cm-ig. A vákuum kialakulása után a zsák nyílása egy 3 mm széles forrasztással kerül lezárásra. Ezáltal az oxigén által okozott bomlási folyamatok megakadályozónak, mint ahogy a gomba, vagy baktériumok elszaporodása is. Így az élelmiszerek akár hosszú hónapokon keresztül is frissek maradnak.

A készülék burkolata rozsdamentes acélból készült, illetve ABS bevonattal rendelkezik, így a legmagasabb higiéniai előírásoknak is megfelel. Az érintőképernyős LED kijelzőnek köszönhetően a kezelhetősége intuitív és egyszerű. A készülék számos üzemmódot kínál amivel a termékeit elcsomagolhatja. A vákuum üzemmódban a teljes folyamat automatikusan zajlik le. Szükség esetén, a cancel gombbal tudja leállítani.

A Puls funkció lehetővé teszi a folyamat kézi vezérlését, amiben a nyomást, és az időtartamot egyénileg tudja beállítani. Ez különösen nyomásérzékeny élelmiszereknél vagy tárgyaknál fontos. A Seal üzemmód csak a zsákok forrasztására használható.

A légmentesen zárt élelmiszerek nem csak fagyaszthatóak, hanem akár Sous-Vide párolásra is alkalmasak. Képesek akár órák hosszán 55-60 °C hőmérséklet elviselésére. Ennél a kímélő főzési eljárásnál a tápanyagok az ételben maradnak, de mindemellett megőrzik a teljes ízvilágukat is.

MŰSZAKI ADATOK