(1) értékelés

Tétel: EX10012038

|

Modell: RC-EG54

Elektromos grill - 55 cm - Royal Catering - sima - 3000 W

80 899,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú - a sima grill lap ideális különböző ételek, például hamburgerek, kolbászok, pecsenyék stb. sütéséhez
  • nagyméretű - 550 x 350 mm-es grillező felület 
  • tiszta - fröccsenés-védelem, csepptálca és könnyen kezelhető anyagok, mint a rozsdamentes acél
  • erőteljes - 3000 W-os fűtőelem, amely 0–300 °C között szabályozható
  • robusztus - stabil rozsdamentes acél ház és 10 mm vastag vas grill lap 

TERMÉK LEÍRÁSA

Frissen grillezett finomságok és tiszta grillezési élmény az elektromos grillel

A RC-EG54 elektromos grill a Royal Catering-től egy professzionális főzőeszköz, amely kiválóan alkalmas szállodai éttermek, kávézók, gyorséttermek, és partiszerviz cégek számára, vagy privát felhasználásra. Nagy grill lapjának köszönhetően az elektromos grillsütő flexibilisen használható, így a hamburgertől kezdve a zöldségen át a steakig bármit elkészíthet segítségével.

Elektromos grillező a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül

Az elektromos grill lap szélessége 55 cm. Az eszköz oldalt és hátul  fröccsenés-védelemmel lett ellátva, amely megvédi a grillételeket a széltől és megakadályozza a hőveszteséget, valamint, hogy az ételek leessenek, illetve, hogy a zsír a berendezési tárgyakra csepegjen. A grill sütő  kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, vagyis ellenáll a korróziónak és könnyen tisztítható.

A grillsütő {{thick_of_grill_plate_605}} mm vastag grill lapja vasból készült, és tökéletesen vezeti a hőt a fűtőelemből az ételek felé. A masszív lap mérete 550 x 350 mm, és sima felületének köszönhetően rendkívül higiénikus. A kiváló minőségű anyagok megakadályozzák, hogy a grill lap a hő hatására eldeformálódjon.

A beépített teljesen automatikus termosztát biztosítja, hogy a beállított hőmérséklet folyamatosan és egyenletesen érje a grill ételeket.  A nagy teljesítményű 3000 W-os fűtőelemnek köszönhetően az elektromos grillsütő rendkívül gyorsan eléri a 0–300 °C üzemi hőmérsékletet, így vendégeinek nem kell sokáig várnia a frissen sült ételekre. Az állapotjelző lámpák jelzik a fűtési folyamatot, így az optimális grillezési eredmények garantáltak.

Az RC-EG54 grillező egy kivehető zsírtálcával rendelkezik, amelybe a felesleges zsiradék folyik egy elvezető rendszeren keresztül. A tálca könnyen eltávolítható és mosogatógépben is tisztítható. A gastro grill stabilitását csúszásmentes gumilábak biztosítják, amelyek megvédik a munkafelületet a karcolódástól.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Kom fort og har brukt den flere ganger.