Trustpilot

Evőeszköztartók

Inspirálódjon az expondo blogjával!

Tárolási lehetőséget keres étterme evőeszközeinek tárolására? Webáruházunkban minden igényre megtalálja a megfelelő kialakítást. Különböző méretű evőeszköztartókkal és evőeszköztartó dobozokkal - segítségünkkel tökéletes áttekintést teremthet rozsdamentes acél munkapult. Evőeszköztartóinkhoz megfelelő evőeszköztartókat talál, amelyeket csereként is megvásárolhat. Mindez az expondónál kiváló minőségben és kedvező áron kapható.

Vásároljon evőeszköztartót - tartsa szem előtt

Az evőeszköztartó nélkülözhetetlen kiszolgálóeszköz, és minden vendéglátóhelyen használják - a gyorséttermektől kezdve a menzákon át a csillagos éttermekig. Nem utolsósorban az evőeszköztartók nélkülözhetetlenek a vendéglátóhelyeken vagy a büfékben. Annak érdekében, hogy az önkiszolgálás során a vásárlók a rövidebb távolságok miatt gyorsabban elérjék a kívánt evőeszközöket, az evőeszköz-tartókat jól láthatóan az italadagolók vagy a vendéglátóipari kávéfőző mellett helyezik el. Egyéni igényektől függően akár 6 tartóval rendelkező evőeszköz-tartókat is találhat. Ennek nemcsak az az előnye, hogy több evőeszköz fér bele, hanem az is, hogy külön elhelyezhet desszertkanalakat vagy villákat.

Evőeszköztartóink nemes tervezéssel is rendelkeznek, és így erősítik az Ön professzionális imázsát az ügyfelek szemében. Ha a konyhai tárolásról van szó, evőeszközdobozaink tökéletesen alkalmasak nagy mennyiségű evőeszköz tárolására, mivel úgy tervezték őket, hogy egymásra helyezhetők legyenek. Nemcsak az evőeszközök tárolásában támogatjuk Önt, hanem a megfelelő higiéniai kellékeket is kínáljuk, hogy az evőeszközök mindig ragyogjanak, és a lehető legjobb benyomást keltsék ügyfeleiben. Csak az expondónál talál a legjobb minőségű evőeszköztartókat a legjobb áron. Ennek garanciája a termékeink mögött álló erős márkák, mint például a Bartscher, amelyek az optimális ár-érték arányú kínálatukkal megállják a helyüket a piacon.

Kiváló minőségű anyagok a hosszú élettartam érdekében

Az expondónál az első osztályú anyagok számos előnyét élvezheti. Evőeszköztartóink és tartóink kiváló minőségű króm-nikkel acélból készülnek, ami elsősorban az ajánlataink hosszú élettartamához járul hozzá. Mivel ez az anyag rozsdamentes, az evőeszköztartó és -tartók hosszú ideig olyanok maradnak, mintha újonnan vásárolták volna őket a boltból. Továbbá, ha evőeszköz-tartályainkat vásárolja, nemcsak egy tartós termékbe fektet be, hanem vállalkozása hatékonyságába is. Ennek oka, hogy a gyártási anyag könnyen tisztítható a mosogatógépben vagy a mosogatóban, és nem vesz fel ételmaradékot. Ezenkívül az evőeszköztartóinkban lévő evőeszközök gyorsan és higiénikusan száradnak, mivel a speciális anyagnak köszönhetően a vízkő lerakódása minimálisra csökken. Ezenkívül evőeszköztartóink robusztus kivitelűek, és mindig stabilan állnak a fali polcon vagy a tálalókocsin. Ehhez hozzájárulnak a tartályok gumilábai is. Ne habozzon tovább, és lássa el konyháját expondos evőeszköztartókkal most!