Serpenyők

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 12 az 12 termék

A szűrésre nincs találat!

Egy nagyméretű serpenyő minden konyhában nélkülözhetetlen. Legyen szó sült húsról, zöldségről vagy halról – egy nagy serpenyő segítségével mindig a legjobb sütési eredmények érhetők el. A tapadásmentes bevonattal ellátott serpenyők professzionális eszközök. Serpenyőinkkel zsír- és kalóriaszegény módon készítheti el az ételeket. Ebben a kategóriában vendéglátóipari felszereléseink közül kiváló minőségű serpenyőket talál professzionális használatra.

Tapadásmentes öntöttvas serpenyő profiknak

A profi szakácsok jól ismerik a tapadásmentes serpenyőket. Egy kiváló minőségű wok serpenyőben soha nem ragad le a sült étel. Még ha a séf egy kevés zsiradékot is használ a sütéshez, a speciális tapadásmentes bevonatnak köszönhetően semmi sem tapad a serpenyőhöz. A kérdés, hogy „melyik serpenyőt használják a profik?” tárgytalanná válik, ha közelebbről megvizsgáljuk a tapadásmentes serpenyőket. A professzionális serpenyők ma már a magánkonyhákban is rendkívül népszerűek. Manapság egyértelműen a kímélő és kalóriaszegény, kevés zsiradékkal történő sütés a trend. Egy kiváló minőségű serpenyővel pedig minden szakácsnak optimális sütőeszköz áll rendelkezésére az ízletes sült ételek elkészítéséhez. Néhány kiváló minőségű edény és egy jó serpenyő – és a szakács jól felszerelkezve láthat munkához.

A tapadásmentes serpenyő előnyei: az étel tökéletesre sül és nem ég oda alacsony kalóriatartalmú sütés kevés zsiradékkal a minőségi serpenyők alaposan tisztíthatók 

Vas serpenyők vendéglátóipari konyhákba

A vendéglátóipari konyhákban a szakácsok nagyméretű serpenyőket használnak, amelyek alkalmasak nagy mennyiségű étel egyidejű elkészítésére. Egy nagyméretű serpenyő ideális a mozgalmas mindennapi munkához nagyüzemi konyhákban. A kiváló minőségű serpenyők optimális hatékonyságot biztosítanak a konyhában, különösen a forgalmas időszakokban. Az eredmény: nagy mennyiségű sült étel gyorsan és könnyedén.

Vásároljon nagy serpenyőt kedvező áron!

Az otthoni konyhákban a hobbiszakácsoknak egyszerre kis mennyiségű ételt kell csak elkészíteniük. Egy professzionális konyhában azonban ez másképp van. Csúcsidőben folyamatosan érkeznek a rendelések a konyhába, és a szakácsnak gyorsan kell reagálnia, valamint a lehető leggyorsabban kell elkészítenie a megrendelt ételeket: egy nagyméretű professzionális serpenyővel ez nem jelent gondot többé. Minőségi serpenyőink segítségével még a nagy, ünnepi megrendelések is gyorsan felszolgálhatók, így a rendezvényen minden vendég egyszerre kapja meg a megrendelt ételt. A professzionális serpenyő kiváló minőségű bevonatának köszönhetően a szakács biztos lehet benne, hogy ételei nem ragadnak le, ami azt jelenti, hogy a konyhai személyzet nyugodtan koncentrálhat más feladatokra, például a tányérok díszítésére és a köretek tálalására, amíg a serpenyőben sül az étel.

Nagyszerű serpenyők nagyszerű szakácsoknak

A profik jól tudják: egy kiváló minőségű serpenyő aranyat ér. A gasztronómiában a vendégek elégedettsége a legfontosabb. Egy kiváló minőségű serpenyővel a kezében egy séf képes arra, hogy az étterembe először betérő látogatók törzsvendéggé váljanak. Ha a séfnek megfelelő főzőeszközök és ízletes alapanyagok állnak rendelkezésére, garantáltan mosolyt csal a vendégek arcára. Minden vendéglátós, aki kiváló minőségű serpenyőt szeretne vásárolni, ebben a kategóriában garantáltan megtalálja az optimális konyhai felszerelést.