Akciós

Tétel: EX10062177

|

Modell: MSW-MSD50

Fóliatartó - tekercs szélessége: 30–50 cm

20 690,00 Ft 23 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – nagy tárgyak, anyagok vagy raklapok gyors becsomagolásához
  • praktikus – könnyen kezelhető a két fogantyú segítségével
  • biztonságos – csúszásmentes fogantyúk PVC-ből
  • robusztus – a stabil acélszerkezet nehéz fóliákhoz is ideális
  • flexibilis – az alumíniumötvözet tartó megfelelő 30–50 cm széles és 20 mm-nél nagyobb belső átmérővel rendelkező tekercsekhez

TERMÉK LEÍRÁSA

A fóliatartó segítségével biztonságosan csomagolhatja be a nagyméretű tárgyakat is

Raklapokat kell rögzítenie a szállításhoz vagy nagy konténereket kell összekötnie? Az MSW fóliatartójával ez nem probléma többé! A fólia adagoló segítségével pillanatok alatt, biztonságosan csomagolhatja be a szállítandó árukat sztreccsfóliával. A fóliát tetszés szerint igazíthatja, úgy, ahogyan szüksége van rá.

Praktikus kézi fólia adagoló szakadásálló sztreccsfóliához

A fólia tartó tépőt 30–50 cm szélességű és legalább 20 mm-es belső átmérőjű sztreccsfóliákhoz tervezték. Minél keményebb fóliát választasz, annál stabilabban csomagolhatja be vele a tárgyakat. A fólia adagoló stabil acélszerkezetének köszönhetően minden mozdulat könnyű, az alumíniumtartóval pedig egyenletesen és biztonságosan vezetheti a fóliát a raklapon lévő dobozok vagy egyéb tárgyak körül.

A fogantyúk csúszásmentes műanyagból (PVC) készültek, így mindig biztonságosan használhatja a fólia kézi adagolót. A fogantyúk közötti távolság szintén optimális a fólia tartó kényelmes kezeléséhez, így Ön könnyedén stabilizálhatja a fóliába csomagolt és az időjárás viszontagságaitól is védett árukat.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények