Tétel: EX10011871

|

Modell: RC-GFC79

Alapanyag tároló - 81 L

82 399,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas - nagy, 81 literes űrtartalom
  • sokoldalú - alkalmas száraz alapanyagok, például liszt (63 kg), cukor (77 kg) vagy rizs tárolására
  • mobilis - a kontén könnyen szállítható négy kerekének köszönhetően
  • átlátható - a könnyen nyitható átlátszó fedés közvetlenül megmutatja az élelmiszer tároló tartalmát
  • tartozékok - integrált konzolhoz rögzített praktikus lapát az élelmiszerek kimeréséhez a tárolóból

TERMÉK LEÍRÁSA

Alapanyag tároló nagy mennyiségű liszt, cukor vagy rizs tárolására

Az alapanyagoknak mindig rendelkezésre kell állniuk, nem fogyhatunk egyszer csak ki az összetevőkből. A Royal Catering RC- GFC79 guruló élelmiszer tárolója ideális alapanyagok tárolására, így az élelmiszerkészlet mindig kéznél van. Akár rizzsel, liszttel vagy cukorral dolgozik nap, mint nap, a tároló edényben rengeteg a hely a száraz összetevők számára.

A mobilis élelmiszer tárolóban biztonságosan jutnak az alapanyagok az elkészítés helyére

81 literes térfogatának köszönhetően kicsi az esély rá, hogy a hozzávalók épp főzés közben fogyjanak ki az élelmiszer tárolóból, pont mikor Önnek szüksége van rájuk. Űrtartalma megfelelő például 77 kg cukor vagy 63 kg liszt tárolására. A liszttároló kocsi ellenálló és tartós polipropilénből készült, így nagy mennyiségű alapanyag is biztonságosan elraktározható benne.

Az élelmiszeripari tárolón kerekek találhatók, hogy Ön a nagy mennyiségű ételt még szűk konyhákban is kényelmesen a munkaasztalhoz vihesse. Ha pedig már nincs szükség a hozzávalókra, ugyanilyen egyszerűen el is guríthatja a tárolót a helyszínről.

A szükséges láthatóságot pedig az átlátszó fedél biztosítja a Royal Catering alapanyag tárolón, a Royal Catering vendéglátóipari felszerelések közül. Ez azt jelenti, hogy Ön mindig jól átláthatja készleteit és időben gondoskodhat az utánpótlásról, ha legfontosabb összetevői kifogyóban vannak. Az élelmiszer tároló kényelmes nyitását és csukását pedig a tolható fedél garantálja.

A szállítási csomag tartalmaz egy lapátot is, hogy Ön egyszerűen tudja az összetevőket kimerni a tárolóból. A lapát egy beépített konzolhoz rögzíthető, vagyis mindig kéznél van.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények