Akciós

Tétel: EX10011451

|

Modell: RCAA-1FS

Hasábburgonya kiszedő - jobbkezesek számára

8 490,00 Ft 14 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tartós – rozsdamentes acélból készült, hő- és karcálló polikarbonát fogantyúval
  • egyszerű - ergonomikus és csúszásmentes markolat
  • pontos adagok - 20 x 23 cm-es méretnek köszönhetően ételek tökéletesen adagolhatók
  • sokoldalú – adagoló kanál különféle ételekkel használható
  • könnyen karbantartható – a sima és minimálisan porózus felületnek köszönhetően könnyen tisztítható

TERMÉK LEÍRÁSA

Hasábburgonya kiszedő a zsákok egyenletes megtöltéséhez

A RCAA-1FS hasábburgonya kiszedővel, a Royal Catering vendéglátóipari kiegészítői közül, nem csak sültkrumplit lehet adagolni; hanem pattogatott kukoricát, édességeket és más száraz termékeket is lehet vesztségek nélkül kiszedni ezzel a praktikus konyhai kiegészítővel. Mint az összes konyhai felszerelésünk, a hasábburgonya kiszedő is tökéletes professzionális használatra étkezdékben, bisztrókban, kávézókban vagy bárhol, ahol élelmiszert kell gyorsan és tisztán adagolni.

Forró hasábburgonya könnyen és gyorsan felszolgálható az adagolóval

A rozsdamentes acélból készült, hő- és karcálló polikarbonátból készült fogantyúval ellátott sültkrumpli- vagy popcornkanalat sokoldalúan használható. Ideális hideg és meleg ételek egyszerű adagolására. A különösen sima felületnek köszönhetően minden adagolandó termék gyorsan és veszteség nélkül egyszerűen a tároló zacskóba csúszik. Ez teszi lehetővé a hatékony és tiszta munkavégzést.

A hasábburgonya kiszedő kanál jobb kezes személyek számára lett kialakítva és kitűnik a tömegből az ergonomikus és csúszásmentes fogantyúja által, ami a munkavégzést még hosszú munka során is kényelmessé teszi. 20 x 23 cm-es méretével és alacsony súlyával a hasábburgonya és pattogatott kukorica adagoló könnyen használható. A lapát mérete ezenkívül optimális egy adag, kb. 110 g-os hasábburgonya adagolására – ami a tökéletes mennyiség köretek számára.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK