Akciós

Tétel: EX10012200

|

Modell: RC-SSP130

Indukciós edény - 130 l - Royal Catering

73 190,00 Ft 133 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – megfelelő indukciós, ceran, gáz, elektromos és halogén főzőlapokhoz
  • hatékony – a háromrétegű alap egyenletes hőelosztásának köszönhetően
  • tágas – 130 l-es kapacitás
  • rozsdamentes acél – hosszú eltarthatóság és rendkívüli higiénia
  • tartozékok – fedővel a gyorsabb főzés érdekében és a friss ételekért

TERMÉK LEÍRÁSA

Profi indukciós edény extra vastag alappal

Az extra nagy, 130 l-es kapacitású, hőszigetelt RC-SSP130 indukciós edény kiváló minőségű konyhai eszköz. A rozsdamentes acél fazék megfelelő elektromos és gáztűzhelyekhez, valamint ceran főzőlapokhoz, halogénlapokhoz és indukciós főzőlapokhoz. Akár professzionális, vendéglátóipari használatra éttermekben, bárokban, étkezdékben, akár hobbiszakácsok számára az otthoni kohnyába: a Royal Catering kínálatában első osztályú edényeket és főzőeszközöket talál!

Indukciós főzőlap edény a gyorsabb főzés és az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében

Akár helyhez kötött, akár mobilis használat során, 550 mm-es magasságával és 550 mm belső átmérőjével a rozsdamentes acél edényben lehetséges nagy mennyiségű étel elkészítése. Az indukciós fazék kiválóan alkalmas szabadtéri rendezvényekre, ahol sok étel készül. A fedő melegen, frissen és ízletesen tartja az ételt.

Az indukciós főzőedény optimálisan veszi fel a hőt. Az 5 mm vastag, háromrétegű alap biztosítja az egyenletes hőeloszlást és kiválóan tárolja a hőt, így a fazék hosszabb ideig melegen tartja az ételeket, valamint jelentősen csökken a főzési idő és az energiafogyasztás.

A fazék kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és magas színvonalú kivitelezés, hosszú élettartam, valamint elegáns kialakítás jellemzi. Az anyag könnyen tisztítható, nem veszi fel a szagokat és rendkívül higiénikus. Az edény és a fedő bármilyen tisztítószerrel tisztítható.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények