Tétel: EX10012343

|

Modell: RCAK-01

Tálca - GN 1/1 - rozsdamentes acél - Royal Catering - 530 x 325 x 40 mm

21 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • flexibilis – kombinálható más Royal Catering termékekkel is
  • kiváló minőségű – az anyag és a kivitelezés megfelelnek a legmagasabb vendéglátóipari követelményeknek
  • könnyen kezelhető – egyszerűen tisztítható és tartós
  • sokoldalú – alkalmas meleg és hideg ételek tálalására is
  • hasznos – ideális az ételek bemutatásához, például büféken

TERMÉK LEÍRÁSA

Tálca büféjéhez a Royal Catering-től!

Szállodájában, éttermében vagy partiszervizes vállalkozásában szerertné az ételeket ízlésesen tálalni? Esetleg kávézójában mutatná be tálcán  ételkínálatát? Akkor a RCAK-01 tálca a Royal Catering-től ideális választás az Ön számára! Kiváló minőség, nemes anyag, rugalmas felhasználási és kombinálási lehetőségek: mindez egy kínáló tálcában egyesítve!

Minőségi és flexibilis kínáló tálca!

Tökéletes kidolgozású rozsdamentes acél anyagával a felszolgáló tálca megfelel a legmagasabb szintű vendéglátóipari követelményeknek is, vagyis rendkívül robusztus és tartós. Ugyanakkor a rozsdamentes acél tálca karbantartása és tisztítása nagyon egyszerű. A tálca mosható mosogatógépben, hogy tisztítás úgy ragyogjon, mint új korában.

A 530 x 325 x 40 mm-es a rozsdamentes acél tálca megfelel GN1/1 méretnek, vagyis ideális ételek bemutatásához. Az elképzeléseinek csak a képzelet szabhat határt: a tálcán ízlésesen kínálható bármilyen ételt, legyenek hidegek vagy melegek. A felszolgáló tálca hideg- és hőálló, így univerzálisan használható a büféken. A kínáló tálca könnyen kombinálható a Royal Catering más termékeivel is, például egy emeletes kínáló állványon. A tálcán ízlésesen kínálható minden étel.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK